Annonse

HELT GENIALT!

//Annonse

Heia, darlings ♥

Nå sitter jeg her i sofaen, med maling på beina og i håret, haha. Det slår aldri feil, det der.. Maler man, så er man garantert gris og søl, men det er jo også litt av sjarmen, eller hva? Det blir så fint, og jeg gleder meg til å bli ferdig med strøk nummer to – det tok jo faktisk ikke så lang tid som fryktet, så da skal det heller gå greit. 

Før vi stikker ned for å montere noen hyller og få på plass diverse saker og ting, tenkte jeg å komme med et knallbra tips til dere, og slike knallbra tips setter vi jo alle stor pris på, hurra!

Jeg vet ikke om dere har fått snusen i KickBack.no, men dette er i hvert fall et genialt fordelsprogram for netthandel som fungerer omtrent som Trumf-kortet eller COOP-medlemskap. Disse her kjenner vi jo til, gjør vi ikke? Og jeg vedder på at vi er mange i den gruppen som alltid blir spurt om vi har et slikt kort, men som alltid sier nei.

Da jeg bodde på Bislett, bodde jeg rett over Coop’en, og hver gang jeg handlet (noe som skjedde veldig ofte), fikk jeg alltid det samme spørsmålet av dem i kassen; «har du medlemskort?«.. Hver gang var svaret mitt det samme, nemlig; «nei, dessverre«. For det var jo faktisk ganske så «dessverre».. Jeg fikk aldri kjøpe roser eller kroneis til medlemspris, og jeg fikk heller aldri noe tilbake. Den eneste jeg kunne skylde på var meg selv og min egen latskap. Idioti, rett og slett. 

Det handler jo bare om å gjøre noe så enkelt som å bli medlem, og det er jo easy peasy.. På KickBack.no får du kjøpsutbytte og cashback når du handler i mer enn 240 kjente nettbutikker som bl.a. Nelly, ASOS, Zalando, Boozt, Blush, Bubbleroom, Coverbrands, VITA, Hotels.com, og CDON. Du kan altså tjene tusenvis av kroner ved å bli medlem, og ved å klikke deg inn på butikken du vil handle i via KickBack.no FØR du handler. 

Deretter shopper du slik du vanligvis shopper. Prisen på det du kjøper forblir selvfølgelig det samme, men du vil i etterkant få en kickback på ditt kjøp. Dette er jo helt genialt for alle oss som elsker å handle online!

Det beste av alt er at du får dine oppsparte KickBack rett inn på din bankkonto uten noen gebyrer. Du kan også veksle dem inn i gavekort i dine favorittbutikker, eller donere oppsparte penger til Regnskogfondet eller Unicef, og det er jo virkelig en fin måte å bruke pengene sine på. 

Hadde man bare hatt online godteributikker – da hadde jeg fått flere tusen kroner tilbake i lynraskt tempo, hhahaha!

Jeg må helt på tampen informere om at du kan også installere en plugin i nettleseren, som automatisk sier fra når du er i en butikk som gir kickback. Dette er jo helt topp, spør du meg – alltid kjekt med en slik påminnelse, så går du ikke glipp av noen ekstra goder når du shopper. Mer info om denne finner du HER

Talk later, babes. Nå må vi svinge oss rundt her!

LØØØV ♥ ♥ ♥

Annonse