HELT I STARTEN AV FORHOLDET…

Jeg husker det som det var i går jeg dro Dennis med meg til Oljemuseet i Stavanger for første gang, for å ta outfit-bilder utenfor på den festlige, fargerike plassen. Dette var min favoritt-location for slike shoots som dette, med graffiti overalt, kule gjenstander generelt sett funky omgivelser, som gjorde seg så godt på bildene. Tenk at det er over 6 år siden allerede!? Er det ikke helt vanvittig?

Jeg var ofte i Stavanger i starten av forholdet, og tilbragte gjerne en uke eller to der av gangen. Det var en så ufattelig deilig tid… Vi var nyforelsket, og alt var så sjukt spennende. Vi skulle bli kjent med hverandre. Finne ut hvilke interesser vi hadde, hva vi likte å spise, hvilket smågodt som smakte best, og hvilke type filmer som ville falle i smak hos begge to. Vi kombinerte gjerne en outfit shoot med filmleie – for 6 år siden var det nemlig fortsatt mulig å stikke bort på MIX’en for å leie film, og herregud så koselig det var. Mye hyggeligere enn å finne film på Netflix, spør du meg, haha.

Det har blitt en del fotoshoots ved Oljemuseet i løpet av forholdet, og jeg kunne ikke dy meg da vi var i Stavanger på mandag – jeg måtte bare tilbake, og den fine mannen min stilte selvfølgelig opp som fotograf. Han er riktignok litt mindre tålmodig nå enn for seks år siden, for da kunne jeg «tvinge» han til å holde på i en evighet uten at han ble synlig forbanna, haha. Nå vet jeg når grensen er nådd, men jeg strekker alltid strikken til det maksimale… Der har jeg faktisk et stort forbedringspotensiale, hah!

Det er veldig delte meninger om jeg skal publisere outfits eller ikke, men siden halvparten vil ha slike oppdateringer innimellom, tenker jeg at vi kliner til. Dessuten blir jeg jo litt inspirert til å faktisk freshe meg opp, når hverdagen stort sett tilbringes i joggebukse. Det gjør faktisk noe med både humør og selvfølelse, å dresse seg opp i et fresht antrekk!

Cardigan og strømpebukse fra Lindex // T-shirt fra Urban Outfitters // Skjørt fra Zara // Belte fra Top Shop // Hatt fra Brixton/Carlings // Boots fra Dr. Martens

Nå skal jeg gå løs på bunken med regninger som har hopet seg opp den siste uken… Jeg hater det, men fy søren så deilig følelse man sitter med når hele bunken er betalt!

Har dere en fin onsdag, skjønne venner?