Annonse

HELT RÅTT!

Mandag… Og min siste uke i 20-årene… Jeg kjenner at jeg blir litt småstresset av det her, men det som er så innmari fint ved å fylle 30 år, er alle de helsikens kalasene som arrangeres i denne anledningen, wuuhuu! Sånn som på lørdag, for eksempel.

På lørdag var det nemlig duket for full feiring for Thine i Bergen, og temaet var den glade 80-tallet!! Jeg ELSKER 80-tallet, og har heldigvis fått lov til å viderføre temaet i min egen feiring. DAMN det blir så awesome! Alle disse fargene og herlige frisyrene – HURRA!

Her kommer et lite bildedryss fra helgens festligheter. Litt i seneste laget, dessverre, men i går var jeg rett og slett i så dårlig stand, at jeg ikke hadde klart å fått en eneste setning ned på «papiret»… Det tar på å være på fest, ass. Og det blir bare verre og verre med årene… Haff!

80's18

80's2

80's17

80's8

80's12

80's16

80's1

80's11

80's13

80's14

80's15

80's9

90's10

80's7

80's5

80's4

80's6

80's3

Åh!

SE på den gjengen da… FOR en gjeng! Og så så forbanna freshe, haha. Nå skal jeg søren meg lage en hel kolleksjon inspirert av 80-tallet, for den moten her er bare nødt til å innføres på nytt, eller hva? Nå ler jeg høyt! Tenk om folk begynte å gå kledd sånn som det her? Det hadde faktisk gjort livet bedre!

Nå har jeg et hav av oppgaver å ta igjen, og i morgen skal butikkinnredningen monteres. Det går i ett, og denne uken er nok over før jeg vet ordet av det…

Har dere hatt en fin helg?

Annonse