@ HENDRIX HAIR

Hei igjen, fine venner ♥

Jeg skal snart svinge meg på kjøkkenet og mekke noe middag, men før jeg tar på meg kokkeluen, blir jeg jo selvfølgelig nødt til å vise dere noen snaps fra min lille visitt hos Hendrix Hair. Det er nemlig her jeg trives aller best, og jeg føler virkelig at jeg er i trygge hender. Ikke det at jeg har tendenser til å bli så himla hysterisk når jeg sitter der i frisørstolen, men det er jo greit at de som duller med håret ditt, ikke velger å gjøre det helt motsatte av det du ønsker. HEehe!

I dag var det altså endelig på tide å friske litt opp i de ekstremt slitte tuppene, som ikke har vært i en frisørs hender siden krigen, og når håret i tillegg har vært på jungeltur UTEN shampo, balsam og hårbørste i tre uker, nei DA er det faktisk på tide med en liten omgang. De slitte tuppene klippet av, og i tillegg ble håret klippet opp og gjort litt lettere, såpass lett på toppen, at det faktisk er mulig å få til å style det, UTEN å tupere det herfra til Sarpsborg, og i tillegg bruke halvannen liter hårspray for å få håret til å ligge der det skal. Håret ble til slutt krøllet, og jeg følte meg skikkelig glamorøs da jeg gikk ut i den slitne Yarisen. Bilen stod ikke helt i stil til håret, for å si det sånn. Heheh. 

Jeg skal nok vise dere litt mer av håret i morgen, for da ska jeg på egenhånd prøve å gjøre det skikkelig fresht til denne blogg awarden. Whoop whoop, liksom!

Ja sånn før jeg glemmer det… Hvor gøy er det ikke når frisøren bare «wow, håret ditt er jo bare skikkelig sunt og glansfult, sett bort i fra de slitte tuppene«, og jeg bare «hehe… Det der er resultatet av billigshampo«. 

Happy Tuesday, everybody! Håper dere har hatt en helt vidunderlig dag så langt, og at dere har noe hyggelig på planen for resten av ettermiddagen. 

Skrives senere, darlings ♥