Annonse

@ HENDRIX HAIR

Dere vil ikke tro det!! Jeg har gått i fellen… I dag tidlig skulle nemlig Belinda og jeg på en aldri så liten tur til frisøren. Hendrix Hair på Frogner for å være mer eksakt. B skulle klippe og farge, og jeg skulle som vanlig bare klippe. Vel, vanlig og vanlig fru blom. En gang i året er kvalifiserer vel egentlig ikke til ordet; vanlig, men anyways. Jeg har, bortsett fra to ganger på ungdomsskolen, aldri farget håret… Helt til i dag. Jeg kom over et bilde av heltinnen til Belinda, Khloe Kardashian, og fy flate så fin hun var på håret. Hun hadde sånn ombre, vet dere. Det er ombre det heter, sant? Skjønner dere? Og jeg bare, «fy så fint». Og Belinda bare, «du MÅ ha sånt hår!» Og jeg bare, «greit! Jeg gjør det!» Så nå, fininger… Nå kan jeg faktisk ikke lenger skryte av at håret mitt er ufarget. Meeeen, forandring fryder. Så til de grader, og jeg synes faktisk det var på tide at det var min tur til å være litt crazy i frisørstolen. Hehe. Jeg gikk ikke all in i dag, for denne overgangen må jeg ta sakte men sikkert, så jeg skal nok vise dere et bilde når jeg er helt i mål. Tjoooheiiii. 

Jeg vil forresten anbefale denne salongen på det varmeste! Skjønne, flinke jenter som gir deg en fantastisk frisøropplevelse. Hendrix Hair holder til på Frogner i Oscars gate 32. 

 

Vi er tilbake på Bislett, og Snikk Snakk står for tur. Dette episoden blir helt rå, så jeg håper dere er KLAR til i kveld, Snikk Snakk-Likers. Skrives om litt… 

Løøøv

//Sponset besøk

Annonse