Annonse

HER BOR VI

Det er få ord som kan beskrive hvor deilig det er å være her… Her på «hytten» , som jeg liker å kalle det, haha. Det blir jo litt sånn når man har et sted man reiser til år etter år, og jeg er så innmari glad for at mamsen og Jon valgte å kjøpe feriehus akkurat her i Albir.

Jeg har jo fortalt noen ganger at det var her jeg dro på min første utenlandstur med Thine – min kjære venninne fra Bergen – og lite visste jeg som 15-åring at jeg skulle komme til å tilbringe mine fremtidige sommerferier her… Jeg elsker det! Det eneste vi mangler er Penelope Disco, som lå nede i hovedgaten, hvor lettkledde mannlige dansere og happy hour hver time, spilte hovedrollen haha.

Dagen startet med en god frokost ute på terrassen – hele 6 mennesker klarte vi å få plass til rundt bordet, og det er så hyggelig å være en hel gjeng på tur. Mamma, Jon, min stebror og hans kjære Trine, og Dennis og jeg. En perfekt squad, med andre ord, som skal nyte late dager i SYDEN. Syden er LIVET!

Nå skal vi ut å slikke sol et par timer… Eller, kjenner jeg meg selv rett blir det noen minutter og ikke timer, haha. Jeg blir så utålmodig når jeg soler meg, så jeg får sette på en god lydbok i øret, og satse på at jeg holder ut. Rundt klokken 17.00 inviterer vi til after beach ute ved bassenget, og da serveres iskalde Coronas og Aperol Spritz, akkompagnert av solbrente tryner og god musikk – herregud så deilig. Livet, ass!

Hvordan har dere det der hjemme? Videoen med spørsmålene kommer snart, forresten… MEN, jeg sliter max med iMovie nok en gang, så derfor har videoen latt vente på seg. SORRY! Jeg hater tekniske problemer over alt i denne verden – damn!

Nyt dagen ♥

Annonse