Annonse

HERE WE GO AGAIN

God ettermiddag, godtfolk ♥

Engasjementet i forrige innlegg, ass! Jeg setter så stor pris på at dere deler deres meninger og at vi kan diskutere litt sammen. Det gjør faktisk godt, og det som er litt funny i hele denne veske- og merkeklærdebatten, er at jeg i morgendagens episode av Bloggerne får en veldig uventet gave av Dennis, når han kommer hjem fra guttetur. Han rekker meg en eske med Mulberry-logo i gull, og jeg bare «IKKE POKKER! DET DER SKAL JEG IKKE HA«.. Snakk om tilfeldighet nå som det stormer som verst, eller hva? Haha. 

Et lite øyeblikk der trodde jeg ikke D-boy kjente meg i det hele tatt, men da jeg åpnet esken skjønte jeg godt at han kjenner meg bedre enn de aller fleste! Hva som gjemmer seg i Mulberry-esken var nemlig noe helt annet enn nettopp Mulberry, så tune inn på TV2 Bliss i morgen for å finne ut hva jeg fikk, haha!

Men dere? HE HE! Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har skrevet til dere at jeg skal til Marokko, og at jeg gleder meg såååååå til å komme til varmere strøk. . . 

Turen har jo blitt booket og kansellert TRE ganger, men nå er den omsider booket på nytt. Det er et faktum! Denne gangen SKAL vi til Marokko, og avreise blir i starten av mars. Halleluuuja! Jeg tror ikke det er mulig å beskrive hvor mye jeg gleder meg til sol og varme, og så kan det jo bli sjukt interessant å prøve seg på denne surfingen.. Og jeg som egentlig ikke er så flink til å svømme, haha! LOL!

Vi drar jo i regi av Lapoint, så nå får vi se da – om vi klarer å komme oss gjennom Level 1, hahahahah! 

Åh!! Dette skal bli så magisk.. JADA, jeg har sagt det før men må liksom si det igjen da vett.. Og hvis dere tar en titt på DENNE videoen, skjønner dere hvor mye vi har å se frem til. Så chill, så sjarmerende, fargerikt og laidback. Hurramegrundt for pokker. HURRAMEGRUNDT!

Det ser ikke helt feil ut, gjør det vel? 

Jeg teller dager til avreise.. Måtte mars komme ASAP!!

Nå skal jeg gjøre meg ferdig med prosjekt soverom før vaffelonsdag hos min fine Pay. Jeg fikk visst en trang til å oppgradere litt, og nå holder jeg på med en gigantisk palme wall sticker som skal opp ved siden av sengen. Gleder meg til å vise dere ♥

Nyt kvelden, fine mennesker! Dere betyr ALT!

Klem i fleng

Annonse