Annonse

HERLIGE HEADPHONES

//Annonse

Hellooooo!

Hahaha, jeg må le av meg selv, for nå har jeg og Mr. Skull hatt TIDENES kleineste fotoshoot rett oppi høgget. Dere skjønner det, fine venner, at jeg har fått fatt i noen altfor herlige headphones som jeg bare MÅ vise til dere. Ikke bare fordi innlegget er kjøpt og betalt sånn at jeg får råd til både innsurret juleskinke og mandel til julegrøten, men også fordi disse hodetelefonene ser uforskammet bra ut.

Siden den flinke fotografen min ikke kommer hjem fra Stavanger før i kveld, ble det jo litt vanskelig å ta bilder av meg selv iført disse hodetelefonene, med 50mm objektiv. Derfor fikk jeg hjelp modellhjelp av skullen min, og jeg skal love dere at både den og jeg fikk noen rare blikk der vi stod og konset for fullt. Skullen gjorde en sjukt god jobb da.. Den stod der bare.. Helt stille med et perfekt blikk, og rocket det mintfargete tilbehøret. Hehe!

Jeg har aldri tenkt over at lyden som strømmer ut gjennom de kjipe hvite øretelefonene som hører til iPhonen ikke leverer en kraftfull og god lyd.. Jeg har alltid tenkt at lyden er ok og at man ikke kan forvente annet når man skal spille musikk fra telefonen, men altså..  Holy shit for en åpenbaring. BOSE leverer varene så til de grader, lyden er så vanvittig bra at jeg et øyeblikk følte at jeg var på konsert, og i tillegg er de superbehagelig å ha på hodet. 

Høy fem og tommel opp for BOSE, sier jeg bare. Hjerte, hjerte, hjerte!

Hodetelefonene finnes i flere farger og er den perfekte julegave til en du er glad i. Jeg hadde i hvert fall blitt overlykkelig over å få en pakke med BOSE under juletreet i år, men nå er jeg jo så heldig som har kapret et sett allerede. Hurra!

Blir det for mye julegavetips for tiden? Det blir ikke det sant? Man kan jo ikke få nok julegavetips, eller hva? Jeg tenker nemlig å komme med litt tips til gutta boys senere i kveld, som jeg ser at flere av dere etterlyser. Satser på godstemning for tips og anbefalinger. Hehe!

Ait, da skravles vi bare i kveldingen ♥

LOVE YOU ALL Advertisement

Annonse