Annonse

HERLIGE HØST

Hei skjønninger ♥

Jeg har hatt den beste starten på dagen EVER, og da jeg våknet bestemte jeg meg for å pakke meg inn i boblejakke, kjøpe frokost og kaffe på Kaffebrenneriet, for deretter å kjøre opp til Sognsvann og nyte frokosten ute ved vannet.

Det var bare så ufattelig deilig å bare sitte der på steinene i den kalde og friske luften, se utover det vakre landskapet, drikke kaffe og spise frokost, og samtidig trekke på smilebåndet av musikken i ørene. Stille og rolig morgen, helt frem til jeg begynte å mate de søte endene som lokket frem de ikke altfor søte måkene, og vips så var jeg omringet av fugler i diverse fasonger og farger. Da ble jeg faktisk bittelitt redd, så da tuslet jeg like så greit rundt vannet… Vi snakker ca. en halvtimes tur i rolig tempo, og dette var virkelig den starten på dagen jeg hadde behov for. Jeg mister jo all inspirasjon ved å sitte stuck på det jævla kjøkkenet mitt dag ut og dag inn, så en liten tusletur gjorde godt for kropp og sjel.

Kameraet var selvfølgelig med, så her er noen herlige stemningsfulle høstbilder fra en nydelig dag her i hovedstaden ♥

Nå skal jeg jobbe videre, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk fin onsdag så lenge! 

Snakkes senere, fininger.

SMASK ♥

Annonse