Annonse

HERO

Yo!

Den hyggelige kafé daten med god lunsj og kaffe, ble erstattet med pølsegrateng fra varmdisken på Meny som ble inntatt på en benk utenfor butikken. Ikke like koselig, men allikevel sjarmerende på sin lille måte, og man skal for pokker ikke kimse av pølsegrateng. Jeg kunne faktisk levd på pølsegrateng for resten av livet, så den lille daten på benken med full pølsefest passet meg midt i blinken.

Etter en liten handlerunde fikk vi tatt noen outfit bilder til Dennis’ store glede (mohahahahah), og jeg må jo faktisk bare gi han all cred i denne verden for at han holder ut med meg, og for at han faktisk engasjerer seg i å ta gode bilder. Halleluuuja, liksom! 


Cropped genser fra Choies (her) // leggings fra TopShop // denimskjorte fra Only // bootz fra Gestuz (her) // vintage skinnjakke fra Kiliwatch // armbånd fra Nelly/Pieces // lue kjøpt i Praha // veskje funnet i skapet til mamma // neglelakk fra OPI i fargen «Tasmanian Devil Made Me Do It»

Nå skal jeg shine leiligheten til Dennis siden mannfolk ikke duger en plass når det kommer til annet enn overflatevask, og senere skal vi kose oss med film, ferske reker og krabbe. Herlig onsdag med andre ord ♥

Har dere en fin dag, skjønnheter?

SMASK

Annonse