Annonse

HERREGUD! ER DET SANT??

I dag våknet jeg med et stort smil om munnen… Ikke bare er det lørdag, snø i luften, og snart duket for jentenes julebord – jeg fikk også nylig beskjed om at jeg er semifinalist i Vixen Influencer award! Nå sitter jeg er i en ommøblert stue, og lar dette synke inn over en kaffekopp – jeg er så glad.

Forresten, så elsker jeg å sitte her ved vinduet… Kanskje jeg bare må la denne divan-saken (?) stå her en stund til, haha. Jeg har endevendt hele huset for å få plass til bord og stoler til så mange som 17 kvinnfolk. At jeg klarte å få kabalen til å gå opp er jo et under, men nok om det… Nå må jeg snakke litt mer om denne gode nyheten. VIXEN Influencer Award. Semifinalist! Herregud ♥

I går fant jeg altså ut at jeg er semifinalist i hele seks kategorier. Og ikke nok med det, Dennis og jeg er også nominert i to kategorier med vår YouTube-kanal. Jeg synes det er så rått at det i år også blir tatt med både YouTube-kanaler og podcaster, og blant semifinalistene finner vi mange nye navn som fortjener å både bli sett og hørt – dette er stas!

Snart legger jeg 2017 bak meg – et år som liksom skulle bli det beste, men som fort endte opp med å bli et skikkelig møkkaår. Jeg har hatt det veldig tøft i perioder, og da er det så fantastisk å se at dere har stemt på meg, og bidratt til å få meg nesten helt til topps. Jeg er så takknemlig – dere aner ikke! Og jeg håper dere vet at jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen ♥

Nå er det enda en gang opp til dere å stemme på deres favoritter i de ulike kategoriene. Det er de fem influencere med flest stemmer i hver kategori som går til finalen, før juryen igjen skal finne frem til vinnerne som offentliggjøres på prisutdelingen på nyåret. (Kategorien Folkets favoritt er leserbestemt hele veien)

Du kan stemme én gang per kategori hver tolvte time til og med 15.januar 2018, og under her finner du litt informasjon om de kategoriene både bloggen min, og kanalen vår er semifinalist i. Vi blir lykkelig langt inn i hjertekroken om dere vil stemme på meg/oss – om dere mener jeg/vi fortjener det, selvfølgelig ♥

Årets influencer: livsstil

Årets influencer innen livsstil tar hverdagen på kornet og er tett på livet på både godt og vondt, gjerne med en personlig og uformell tone. Denne influenceren deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk, og snakker like mye med som til sitt publikum. (Her er både bloggen min og kanalen vår semifinalist.)

Årets gullpenn

Årets Gullpenn går til influenceren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk – enten det er muntlig eller skriftlig.

Årets business

Årets business går til influenceren som har tatt det hele et steg videre, og som i forlengelse av kanalen hun eller han influerer i har blitt sin egen merkevare. Her vil både ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt.

Årets sterke mening 

Årets sterke mening går til influenceren som har utpekt seg med én eller flere ytringer som bidratt til å skape økt bevissthet, engasjerte mange til å mene noe og/eller som har ført til en konkret endring politisk eller samfunnsmessig.

Årets influencer

Årets influencer har i løpet av det siste året utmerket seg med unikt innhold, sterk personlighet og det lille ekstra som både underholder, inspirerer, engasjerer, og kanskje også provoserer – hver eneste dag. (Her er både bloggen min og kanalen vår semifinalist.)

Folkets favoritt

Folkets favoritt er influenceren som er elsket av sitt publikum. Her er det din stemmer som gjelder, og det er du som avgjør hvem som går av med seieren som Folkets favoritt. Husk at det ikke er antall lesere, lyttere eller følgere som gjelder, men antall stemmer.

Stem på deres favoritter HER!

   

Fy søren for en bra lørdag! Det er virkelig en stor ære å være semifinalist i såpass mange kategorier – og ikke minst kategorier som Årets Gullpenn, Årets Sterke Mening og Folkets Favoritt. Å stikke av med en pris i noen av disse kategoriene er STORT! ♥

Takk igjen for at dere er så himla bra – og takk for at dere er mine lesere. Dere betyr så mye for meg!

Nå må jeg svinge meg rundt… Jeg har fortsatt ikke sydd ferdig kjolen jeg skal bruke i kveld, så nå gjelder det å henge i, hah!

Nyt dagen ♥

 

Annonse