Annonse

HE’S HOME

Åh ♥

Endelig en å våkne opp sammen med, og endelig en å plage tidlig på morgenkvisten med bilder, kamera og gudene vet hva, haha. Vi hoppet tidlig i seng i går men heldigvis ikke så tidlig at jeg våknet midt på natten. Klokken syv ringte vekkerklokken og jeg var uthvilt.. Kan det virkelig være at jeg har kommet meg inn i den rytmen jeg så sårt ønsket å komme inn i før LA-turen?? I såfall er jo det helt hurra. 

Jeg vet ikke helt om Dennis var like keen som meg på å sprette opp av sengen for en time siden, men han ble i hvert fall sånn delvis frivillig med på noen bilder. Jeg bare, «Kjææære.. Endelig kan jeg ta bilder av deg og oss, kan du våkne? Kan du sette deg litt opp i sengen og se glad ut? Og så kysser du meg samtidig? Kan du? Kan duuuuu?«. God som han er engasjerte han seg så mye som mulig når man fortsatt er i halvsøvne, og jeg setter så stor pris på at han holder ut med meg og alltid bidrar der det trengs. 

Fine, fine mannen min ♥

Ja, og så kom han jo hjem med gave til meg i går som jeg så vidt nevnte for dere, og det var bare SÅ gøy! I går kom det virkelig frem hvor godt han kjenner meg, og det første som møter meg er en stor shoppingbag med Mulberry merket tydelig markert i store gullbokstaver. Han vet jo at jeg ikke er noe fæn av sånne skikkelig dyre designermerker, og han lo godt da han så frykten i øyene mine.. Oppi posen var en stor eske, fortsatt med samme glorete logo, og da ble jeg faktisk litt usikker på om han søren meg hadde robbet hele kontoen sin for å kjøpe noe designer-ræl til meg som jeg absolutt ikke hadde hatt behov for. Det der ser jeg nemlig på som pengesløseri, men oppi esken, dere.. Der lå en herlig strikk fra H&M. 

Hahahahah, SOM vi lo begge to, og jeg kunne ikke blitt mer happy over gaven. Han hadde jo da sjarmert en dame på Mulberry i senk for å få både eske og shoppingbag, for sånt gir man jo selvfølgelig ikke ut til gud og hvermann. Herregud så GØY! Og så fikk jeg søren meg en nydelig blomsterbukett i tillegg som jeg alltid får når han har vært bortreist, så at jeg har kapret den beste mannen i verden? Uten tvil!

Nå skal jeg lage litt frokost til oss før jeg må gå i gang med dagens agenda. Det er mye spennende som skjer for tiden og jeg gleder meg skikkelig til å kunne avsløre litt mer etterhvert. Alltid gøy med litt hemmeligheter, eller hva? Hehe!

Var det forresten noen der nede i deilige Rogaland som fikk med seg dokumentaren LUV på TV Vest i går, hvor episoden handlet om Dennis og meg? Jeg gleder meg såå til å se, og skal nok dele episoden her på bloggen med det samme den legges ut på nett. Wuuhuuu!

Nyt dagen, fininger ♥

Annonse