Annonse

HE’S HOME

 

Hei igjen, Rockstars ♥

Jeg elsker at Dennis reiser litt til Stavanger innimellom, for da rekker jeg å savne han litt, og så er det jo så stor stas å få han hjem igjen. Selvom han bare har vært borte et par dager, er det ilke herlig å plukke han opp på Oslo S eller på Gardermoen, for så å se det finet smilet hans og en blomsterbukett i hånden. Det er selvfølgelig derfor jeg sender han av sted så ofte.. Sånn at jeg kan få blomster når han kommer hjem? Hehe, neida..

Dette hører visst til den gode oppdragelsen, for denne inspirasjonen har han hentet av sin far! Til min store glede, selvfølgelig.. Dette kan jeg leve med.. Hehe!

Nå har vi hentet sushi som vi skal kose oss med til middag, og så blir det bl.a restene av smågodtet fra helgen til dessert, tenker jeg! En film er klar til å snurres i gang, så nå skal jeg legge bort dataen og krype opp i sofakroken med den fine mannen min. Guuuud så klissete og kvalmende «kjærlig korrekt» jeg skulle være i dag da gitt. «Sofakroken med den fine mannen min«.. Æsj ass.. Nå må jeg slutte!  

Jeg ønsker dere alle en alle tiders tirsdagskveld, og så talast me i morgo! 

Love you all, herfra til Syden og tilbake ♥

SMASK

Annonse