Annonse

HIDDEN TREASURES

LIVET ♥

Små strender, vakker natur, bortgjemte restauranter og sjarmerende interiør.. Dette er bare litt av det vakre som finnes i San Carlos. Disse omgivelsene gjør meg rett og slett lykkelig!

Når det kommer til mine tanker rundt enkelte steder her på Ibiza, har jeg gjentatt meg selv et par-tre ganger nå i tillegg til å vise en god del bilder, men sånn får det bare bli når jeg er så begeistret og i tillegg går amok bak kamera. Minnekortet er jo stappfult av bilder, og det er rett og slett vanskelig å ikke publisere dem alle sammen. Jeg prøver å vise dere det aller mest inspirerende, sånn som det  under her. 

Her er vi er fortsatt i San Carlos, og vi tatt fatt på noen kalde øl på to forskjellige spisesteder i skjønne omgivelser. Tenk da.. Alt dette på én og samme formiddag! Snakk om å være effektiv, og det kommer ikke på tale å dra hjem uten å oppleve det beste av det beste ♥

Det beste av det beste..

I hvert fall etter min mening.. Jeg er så glad for å oppleve noe annet enn det typiske Ibiza som blir så hypet av de aller fleste turister, for jeg er faktisk ikke interessert i å ta på meg en kjole som viser halve vaginaen min, kombinere den med hæler høyere enn stylter, for så å drikke Grey Goose på Pacha mens jeg hører på Techno. Nei, ellers tusen takk. Det overlater jeg faktisk til noen andre. Hehe!

I dag skal vi ta fatt på gamlebyen, Dalt Villa, hvor jeg tror vi kan forvente oss vakker arkitektur, superhyggelige restauranter, og små butikker. Vi ser for oss å nyte en bedre middag her oppe i kveld, så skulle noen av dere ha noen forslag taes disse i mot med stor takk og slengkyss. Vi trenger nemlig en positiv mat-opplevelse etter kvelden i går, hvor vi ble lurt av de altfor sjarmerende omgivelsene. Asså.. Hvem vil vel ikke sette seg ned på en utendørs restaurant, under et tre av rosa bomster.. Hvor de små bordene er dekket med rødrutete duker og levende lys? ALLE vil sette seg ned på en sånn plass for pokker!

Kjerringen av et kvinnfolk som jobbet der kunne nok ønske hun var et helt annet sted, og maten var tørr som Sahara. Tørr pizza og pasta på en italiensk restaurant? Noe som skurrer, sa du? I aller høyeste grad, og når jeg tenker etter var det faktisk ikke tomatsaus på pizzaen.. Vinen var det eneste som gikk ned, men selvom maten sugde koste vi oss gløgg likevel. Vi har nemlig en tendens til å trives ekstremt godt i hverandres selskap. Hehe!

Nei, dere.. Nå må jeg slutte å skravle, og komme meg ut av døren. Måtte dere alle få en himmelsk tirsdag ♥

LOVE YA!

Annonse