Annonse

HIGH SCHOOL NEVER ENDS

Heisann skjønnheter ♥

Har dere hatt en fin dag så langt? 

I dag var det altfor tungt å komme i gang, men etter mange deilige kopper kaffe, klarte jeg å komme meg ut av døren. Jeg dro videre i et superhyggelig møte med mennesker som gav meg et realt påfyll med energi, og for meg som stort sett sitter på den faste plassen på kjøkkenet, er det gull verdt å gå ut og være litt sosial. Heheheh!

Jeg har nå kost meg med en halvslapp middag i kombinasjon med nettshopping, og under ser dere hva som fikk meg til å ville sette fyr på lommeboken. Helsiken så mye fresht jeg kom over, og nå må solen bare titte frem, sånn at jeg kan kle meg litt lettere. Guuuri som jeg gleder meg til den dagen gradene klatrer godt oppover gradesokken.

1. Røde Converse HER 2. Give up or Get up HER 3. Råfresh jakke HER 4. Red lips fra MAC HER 5. Rødt skater skirt HER 6. Golden necklace HER 7. Rocka denimskjørt HER 8. Blue headphones HER 9. Råkule øredobber HER 10. Franklin & Marshall HER 11. Less is more HER 12. All you need is Zebra HER 13. Freshe shades HER 14. Rød neglelakk fra OPI HER

Mye fresht, eller hva? Jeg vil ha ALT! Heheh. 

Ellers er kvelden satt av til hyggelig samvær med de fine jentene mine. Pay har akkurat kommet hjem fra Australia, og vi skal selvfølgelig opp og klemme litt på henne. Det gledes, og i tillegg har jeg hørt rykter om at roomien skal servere kake. Yummyyy… Dette blir en herlig kveld!

Hva skal dere i kveld da? 

SMASK

Annonse