Annonse

HINT OF PRINT

Hei igjen, fininger ♥

Selvom formen i går ikke var noe å skryte av, klarte jeg likevel å overtale en av de deilige venninnene mine til å ta noen outfit-bilder. De er så gode som engasjerer seg, selvom det å leke fotograf kanskje ikke alltid er like stas, og ihvertfall ikke dagen derpå… «litt lenger ned, Kine», «ta bilde av det her», «litt sånn», «og så må du få med deg alt av accessories», «har du tatt bilde av dette?», å herreguuuuud, stakkars vennene mine, som må holde ut med meg. Jaja, godt jeg ikke spør så altfor ofte om hjelp. Hehe!

Så her er altså gårsdagens outfit, som jeg like så greit viser dere i dag. I går var det nemlig et par glimt av sol, og for en bergenser er det grunn nok til å hive på seg shortsen og droppe jakke. Nok en gang laid back og veldig søndag, med både sminke og hår fra dagen før… Akkurat sånn det skal være!

T-shirt fra Bik Bok (her) // denimshorts fra Bershka // genser rundt livet fra Just Female og Storheil Agenturer // Platform Converse fra Urban // snapback fra Junkyard // armbånd fra Ettika/Aldo/Pieces/Bershka // solbriller fra Hawaii // neglelakk fra OPI – «Strawberry Margarita» toppet med «Which is Witch» 

Ellers sitter jeg i skrivende stund på Flesland og venter på boarding. Mye på agendaen før jeg tar «ferie» og stikker til deiilge Spania. Spania er LIVET! 

SMASK ♥

Annonse