HINT OF YELLOW

En riktig god morgen, søtiser ♥

Det er norsk sommer i Oslo, kuldegrader og pøsregn og det var til og med såpass gale at jeg ikke kunne trosse været for å ta på meg shortsen. Men selvom regnet høljer ned, lar jeg ikke det stoppe meg fra et outfit-innlegg, og jeg bytter heller ikke ut Conversene og sweat vesten med støvler og regnjakke. Pokkers drittvær altså, men som det så fint står skrevet på ev vegg ved et av favoritt områdene mine her på Løkka; Det finnes ikke stygt vær, bare stygge klær, så da får jeg rett og slett bare si meg enig. Hahah!

Her er altså en smakebit av hva jeg slengte på meg i morges… 

Topp fra New Yorker // sweat vest fra Urban // jeans fra Gina Tricot // Converse fra Ellos (her) // snapback fra Junkyard // armbånd fra Aldo/Nelly/New Yorker // Neglelakk fra OPI i fargen Haven’t the Foggiest fra den kommende San Francisco kolleksjonen, toppet med lakken Which is Witch fra OzThe great and Powerful kolleksjonen

Men dere? Er dere klar over hva Belinda klarte å overtale meg til å bli med på i går? TRENING! Jada, dere hørte riktig… Halvannet år har gått siden jeg satte mine føtter innom et treningsstudio, og i går tok hun meg med på Evo, hvor hun lovet en stille og rolig kose økt. Så joda, før jeg visste ordet av det stod jeg der på møllen, iført en altfor stor t-shirt og håret til alle kanter mens jeg tuslet i et rolig tempo på møllen i hele 50 minutter. Jeg bare «wuuuuhuuuu, jeg har trent». Litt flink eller? Jeg er faktisk skikkelig stolt, men det holder nå. Det holder med de 50 minuttene. Sant vel? 

Ellers da? Noen av dere som kan melde om litt freshere sommervær enn det østlandet har å by på?

Løøøv ♥