Annonse

HIPPE HIPANEMA

God morgen, herligheter ♥

Når dere leser dette sover vi søtt etter en lang dag på shopping og sushi take away. Jeg vet ikke helt hvor mange poser vi gikk og drasset på til slutt, men det var faktisk nummeret før vi ikke klarte å få plass til både oss selv og posene i taxien på vei hjem. HEHE! Jeg gleder meg til å vise dere både mine og Dennis’ siste tilskudd til garderoben, for joda.. Det har nok blitt en del shopping til mannen også, og skal vi være helt ærlig så er det faktisk hundre ganger kjekkere å kjøpe klær og sko til menn enn til kvinner. Wuuhuu!

Apropos shopping.. Vi får ikke nok noen av oss, og selvom jeg faktisk befinner meg i en av de beste shoppingmetropolene i verden, klarte jeg ikke å holde meg unna litt nettshopping-surfing i går kveld. Jeg svipper alltid innom Nelly for å se om det har kommet noe nytt og spennende i tilbehørskategorien som må klikkes hjem, og til min store glede kom jeg over disse helt inni satans vidunderlige armbåndene fra superhippe Hipanema. Jeg dævver!

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Jeg har faktisk ikke sett noen finere armbånd i hele mitt LIVET, og jeg vet faktisk ikke om jeg klarer å leve uten. Klarer jeg det? De koster en formue, langt mer enn hva jeg synes er ok å betale for armcandy, men når det er håndlaget og såpass unikt som det her, ja DA er det søren meg verdt det. Jada, jeg KAN kjøpe mange forskjellige amrbånd å kombinere dem slik som jeg vanligvis gjør, men det er likevel ikke det samme som det her. Enig? Hvilken av disse likte dere best, og hvilken burde jeg klikke hjem? Alle? OK, da sier vi det. HEHE!

I dag tar vi dagen som den kommer mens vi lader opp til fredagskvelden og fine dining på Manhattan. Vi har blitt tipset om en fabelaktig restaurant som skal fôre oss i kveld, og vi gleder oss faktisk til å dresse oss opp og kline noe sprekt på leppene. 

Hva er planene for dagen, lovelies? 

Annonse