Annonse

«HIPSTER HAMPTONS»

OMG!!

Er det to jævler som kan å kose seg, så er det tuppen og lillemor på tur i NY, og er det TO jævler som kan kunsten å finne skjulte perler i New York, så er det jaggu disse to tuppene. Gårsdagen gikk med til et besøk på øyen Rockaway, aka the «Hipster Hamptons«. Et lite øyeblikk fikk vi et totalt avbrekk fra et hektisk storbyliv, og vips så føltes det som om vi var i San Diego. Vi vandret rundt i flere timer, både langs stranden og langs de supersjarmerende gatene på jakt etter nye inntrykk, og nye inntrykk ble det så til de grader. 

Lunsjen ble inntatt på Rockaways berømte og vidunderlige Taco Shack, og vi har aldri noen sinne spist en bedre taco. I neste innlegg kan jeg friste med både laid backe strandbilder og tacobilder, men først må vi faktisk bare ta oss tid til å nyte disse snapsene fra nettopp «Hipster Hamptons«. Har du vært i NY og ikke vært her, nei da har du søren meg gått glipp av noe, og til alle som planlegger en tur til The Big Apple ila. sommerferien har jeg bare én ting å si – Kom deg til helsikens ut til Rockaway!

 

 

Ojojoj!

Selvom bilder sier mer enn tusen ord, er det likevel vanskelig å visuelt sett få frem hvor magisk denne plassen her faktisk var. Dette hadde sikker mye å gjøre med at hele opplevelsen og destinasjonen var totalt uventet, og det er nettopp slike oppdagelser som det her som gjør det å være på reise til noe såpass magisk som det er. Jeg har forresten funnet et nytt reiseordtak som beskriver denne følelsen så vanvittig godt, og ordaktet lyder som følger – «There is nothing like that feeling you get when you arrive at a place you’ve never been. It’s addictive! I could spend my whole life traveling towards that feeling!» Åh ♥ Jeg får faktisk gåsehud. 

I dag står Soho og Meatpacking district for tur, og vi gleder oss til enda flere og fantastiske inntrykk. Steike så bra vi har det! 

Måtte dere få en vidunderlig dag, vakre venner, så oppdateres vi litt senere. 

KJÆRLEIK

Annonse