Annonse

HIPSTER HIPSTER

God morgen ♥

På tide med en outfitpost eller? Hell yeah!

Hvis jeg blir finalist i kategorien «Beste Outfit Of The Day» i Vixen Blog Awards, skal jeg være ekstra smigret, for jeg har vel ikke akkurat gjort meg fortjent til en finaleplass i den kategorien med mine fraværende outfitinlegg. Jeg håper likevel at jeg kan være til inspirasjon de gangene jeg faktisk publiserer dagens outfit, og at jeg byr på noe litt utenom det vanlige. Stilen min har jo blitt omtalt som både heslig, fresh, stygg, unik, barnslig og rar, og jeg elsker å skille meg litt ut om det så er på en rå eller en stygg måte. Hehe! 

Planen var jo egentlig å ta bilder av flere outfits her i Tallinn, men været har ikke akkurat fristet til noen shoots utendørs med både regn, sludd og kald vind. Vi klarte likevel å knipse noen bilder i går av denne lekne og supercomfy kombinasjonen, med det råeste skjørtet ever fra egen kolleksjon, og genser og lue på supersalg fra New Yorker. Hurra!

Lue og genser fra New Yorker // Boots fra Dr. Martens // Galaxy Skater Skirt fra StyleConnection (coming soon) // Armbånd fra H&M // Jakke fra Bik Bok

Nå skal vi få i oss litt frokost før kofferten skal pakkes, og deretter bærer det hjemover til Oslo. Jeg tar meg «fri» i dag, og lar alt av mail og jobb utenom blogg vente til mandag, og på mandag gjelder det å lage lister og målsetninger for det nye året. Herregud jeg gruer meg.. Jeg finnes jo ikke strukturert for fem flate øre, og det er så inderlig nødvendig at jeg er nettopp det.. Strukturert, altså. For jeg har så mange idéer, planer, mål og ambisjoner som bare MÅ realiseres, og jeg kan kun skylde på meg selv om det ikke går rette veien. Hjeeeeelp! Har dere noen gode tips til hvordan man kan bli en selvdisiplinert liten rakker som er så strukturert at det nesten er kvalmt? 

Talk later ♥

SMASK

Annonse