Annonse

HJEMME BRA MEN HEMSEDAL BEST!

Når man koser seg og har en fantastisk tur i godt lag, er det naturligvis veldig trist at reisen tar slutt. Jeg blir så knyttet til opplevelser, og kjenner faktisk en litt deprisiv følelse nå som påskeferien snart er over… Vi har hatt det så gøy, og jeg vil bare spole tiden tilbake og være på plass i solveggen i Dalen med en iskald øl i hånden, med de beste jentene! Jaja… Godt vi har minnene og mange morsome bilder å se tilbake på. Herregud, nå hørtes jeg faktisk skikkelig dramatisk ut! Haha…

Heldigvis tilbringes ikke søndagen alene, for vi er nemlig flere i gjengen som får de samme følelsene som meg når ting tar slutt! Derfor har Stine, Betty, Mia og meg vært og tatt med oss indisk fra Curry&Ketchup, varmet kanelboller, og sitter tett inntil hverandre i sofaen hos meg med film… Koselig!

Flere av dere har lurt på om jeg kan opprette en side på face med bloggen, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Den blir opprettet i løpet av kvelden, så da er det bare å trykke «liker», folkens!

Håper dere har en fin søndag, vakre lesere! Vil igjen takke for alle de fantastiske kommentarene, meldingene og e-postene jeg får av dere! Blir så ubeskrivelig glad…

You rock my world!

Annonse