Annonse

HJEMMEKONTOR: ENDELIG FORNØYD!

Freeedaaaaag – hurra! Jeg sitter her på hjemmekontoret, som nok en gang har fått en aldri så liten makeover, og nå er jeg omsider fornøyd, haha. Dette lille rommet har faktisk vært veldig vanskelig å bli ferdig med, og mye av grunnen til det har vært liten plass og for mange store møbler. Her inne hadde vi jo på et tidspunk både to skrivebord og en sovesofa, og det føltes bare ikke helt riktig og inspirerende å sitte her inne. Nå, derimot, nå er det en skikkelig god stemning her inne, og jeg blir rett og slett inspirert av å tilbringe tid her. Og det er jo litt viktig, siden det tross alt er her jeg sitter mesteparten av dagen…

Nå har vi jo strippet stuen for crazy farger, og da er det viktig at jeg har et ekstra fargerikt hjemmekontor. Farger gjør meg både glad, motivert og kreativ, og jeg hadde faktisk blitt litt deppa over å bo i en helt fargeløs tilværelse. Noen ser nok på alle disse elementene som stressende, men for meg gir de masse energi – hurra! Nå kom omsider også det gule teppet til sin rett, og det gule vitrineskapet har også fått plass her på kontoret. Det eneste som nå gjenstår er å male gulvet hvitt – jeg er så lite begeistret for standard parkett som vi har her oppe, så med det samme jeg har tid går jeg løs på gulvet.

På bildelistene under det ene skråtaket har jeg plassert mange herlige gjenstander med betydning – her er nemlig både awards og gjenstander som har blitt med meg hjem fra reise, og i hyllene står duppeditter fra Route 66, Hollywood, Hawaii, Nederland, Marokko, London, Paris, København og Las Vegas – jeg elsker dette!

Åh – alle disse fargene, ass!

Solen skinner i hovedstaden i dag, og om få strakser skal Dennis og jeg ut på en photoshoot. På planen i dag står også innspilling av flere Paradise Hotel-reaksjoner, så det er bare til å glede seg til mer moro på YouTube, hehe.

Måtte dere få en vidunderlig dag så lenge, så sees vi litt senere ♥

Klem i fleng

Annonse