Annonse

HJEMMEKONTOR FØR OG ETTER

Sånn som dette har det sett ut på hjemmekontoret vårt litt for lenge, og jeg har vel i grunn mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har ommøblert og forandret her inne, haha. Her har det vært både kontor, gjesterom, man cave, og roterom, men nå var det enda en gang på tide å få orden og gjøre rommet om til en kreativ base hvor vi kan sitte å jobbe.

Fra rot og kaos til noe litt mer inspirerende og ryddig… Nå har vi hver vår fargerike og sprudlende arbeidsstasjon, i tillegg til at vi også har fått plass til den geniale og digge sovesofaen – sånn om vi skulle få overnattingsbesøk, eller om vi bare trenger å slenge oss nedpå for en pust i bakken… Her er altså mye greier presset inn i et lite rom, uten at det føles trangt og ubehagelig. Det eneste jeg MÅ få gjort er å male den dritstygge parketten hvit. Hvite gulv er sååå fint, og bidrar også til at rommet føles litt større.

               

Hva synes dere? You like? Det er jo ikke så altfor store endringer fra de andre hjemmekontor-innleggene jeg har delt her på bloggen tidligere, men et par forandringer har det blitt. Nå gjelder det å holde orden fremover, og la jobbingen foregå her og ikke på kjøkkenet, haha.

Sees snart igjen, fininger ♥

Annonse