Annonse

HO HO HO

Good morning, darlings ♥

Har dere sovet godt? 

Tenk at det er torsdag allerede… Helgen nærmer seg med stormskritt, og jeg har lyst til å komme med en liten gladmelding nå på morgenkvisten. Alt fra Daniel Franck får dere nemlig nå til hele 40% rabatt ved å ta i bruk rabattkoden under her, mye er allerede nedsatt med denne rabatten, og blandt denne fantastiske kolleksjonen, finnes nok mange perfekte julegaver til hele familien. Et lite tips kan være å bestille før den 16.desember, sånn at dere er sikker på at pakkene kommer frem i god tid før jul. 

Virkelig verdt å ta en titt!

 

Jeg sitter i skrivende stund på den faste plassen min på kjøkkenet… Kaffen har selvfølgelig kommet i koppen, og hele underetasjen var shinet før klokken halv ni. Mye å gjøre før lørdag, sa du? Hell yeah! I morgen kommer bordene og stolene jeg har bestilt for anledningen, og så er det bare til å gå i gang med borddekking. Det er jo faktisk den gøyeste delen av dem alle, så om ikke lenge skal jeg ut på en real dekorasjon- og serviettshopping, og jeg skal selvfølgelig vise dere det endelige resultatet. 

Leste forresten at noen av dere ble helt sjokkert over at JEG, Kristin Gjelsvik, den mest udugelige kokken i hele verden, faktisk skal lage pinnekjøtt til en helt forsamling.. Hahahaha, da måtte jeg le skikkelig godt, for jeg forstår virkelig reaksjonen deres, men vet dere hva? Pinnekjøtt er faktisk sånn ca den eneste retten jeg har 110% kontroll på, og jeg tør faktisk være såpass breial å si at pinnekjøttet som blir servert her av meg, topper listen over de beste pinnekjøttmiddagene jeg noen sinne har smakt. Jeg skal søren meg invitere dere alle sammen hjem på pinnekjøtt en gang. Heheh!

Håper dere får en magisk dag så lenge, så skrives vi senere ♥

LOVE YA

Image and video hosting by TinyPic

Annonse