HOLLYWOOD

Yooo, darlings ♥

FOR en dag vi hadde i går, og vi kan nå skryte på oss å ha sittet i sofaen på Central Perk, som vi alle kjenner til fra Friends. Bilder fra dagen på WB får dere se litt senere, men først litt detaljer fra gårsdagens outfit…

Vi dro jo oppover til Hollywood skiltet for å ta noen stemningsfulle bilder, men tror dere for faen ikke at de har sperret av hele veien som leder helt opp til den beste spotten? Joda, det har noen smartinger nemlig fått for seg, og da det i følge skiltene langs veien var fare for å havne i fengsel hvis man nærmet seg sperregrensen, var det ingen av oss som ville ta sjansen på å snike oss forbi. Heldigvis har jeg noen litt mer up close bilder fra den forrige USA turen, men pokker altså… Det ble derfor en liten outfit fotosjuuut i stedet, med skiltet beskjedent i bakgrunnen… Heheh!


Genser fra Choies (her) // Converse (her) // snapback fra Junkyard (her) // ringer fra H&M // neglelakk fra OPI i fargen «Tasmanian Devil Made Me Do It»

I dag skal vi nyte siste dagen i LA til det fulle før vi i morgen vender rumpene våre mot fantastiske Las Vegas… Herreguuuud som vi gleder oss til en crazy helg, og dette blir virkelig den perfekte avslutningen på en minnerik, nydelig og fab ferie. 

Hvordan går det med dere der hjemme? Har dere det fint?

Klem i fleng ♥