Annonse

HOME DECOR INSPIRATION

Helloooo, darlings ♥

Tusen millioner takk for alle de gode forslagene i forrige innlegg. Nå skal jeg bli skikkelig godt kjent med kjøkkenet, og i løpet av de neste månedene satser jeg på at vi kan bli gode venner. Jeg får vel bare legge godviljen og tålmodigheten til, så snakker vi!

Jeg befinner meg i skrivende stund på Sola flyplass, og dagens lille utfordring har gått overraskende bra. Dette til tross for både ruskevær, ekstremt treige folk foran meg i innsjekking, og en dårlig kaffe til nesten en femtilapp. Jeg har liksom bare innstilt meg på at denne dagen skal bli helt forbanna glimrende, og da jeg stod der i køen tenkte jeg bare at det sikkert var noe kluss med det tekniske, som INGEN kunne hjelpe for. Ruskeværet kan vi liksom ikke gjøre noe med, og den kaffen vokser faktsik på meg for hver slurk jeg tar. Tjoheeeiii hvor det går, så får vi se om jeg er like positivt innstilt på slutten av dagen. Hehe.

Nå er jeg så sinnsykt giret på å komme i gang med å gjøre leiligheten vårklar, for denne «vinteren» kan jo bare ta seg en bolle. Snøen kom, rakk så vidt å si hei, og stakk… For denne gang, håper jeg, så nå skal jeg hjem og svinge meg i leiligheten. Om ikke lenge skal jeg vise dere den nye sofaen, bildene skal opp på veggen, friske blomster skal på bordet, og alle pyntegjenstandene jeg fikk til jul skal plasseres. Jeg er i skikkelig interiørmodus om dagen, på stadig jakt etter inspirasjon, og inspirasjonen jeg finner på veien ønsker jeg selvfølgelig å dele med dere. Her er altså en deilig miks av deilig inspo.

Åh, SOM jeg gleder meg til å gjøre det fint der hjemme, og jeg gleder meg enda mer til å vise dere noen snapshots underveis, for ingenting er jo kjekkere enn å styre og leke seg med dekor, interiør og farger. 

Nå ser det ut som at vi boarder, og det er HELT OK at det allerede står en lang kø ved gaten, fylt med mennesker som drar i hverandre i håp komme seg FØRST om bord. Det er IKKE idiotisk i det hele tatt, og jeg lar meg IKKE irritere. HE HE! 

Hvordan er status på dagens utfordring for dere? Noen som enda ikke har latt små bagateller lage en liten rift i humøret? 

Snakkes i Oslo, fininger ♥

Annonse