Annonse

HOME OFFICE UPGRADE

//Noen av produktene er sponset

Goooood mooooorning!

Nå begynner jeg å få litt ordning og reda på dette kontoret mitt, og selvom det ikke er de helt store forandringene, tenkte jeg likevel å vise noen bilder av mitt fargerike og sprudlende univers. En ny hylle er kommet på plass, som gjør det litt lettere å få plass til alt rælet mitt, haha, og jeg ser nå at gulvet ville vært mye finere om det ble malt hvitt! Det får bli mitt neste hobbyprosjekt, om tiden skulle strekke til. 

I bunnen av innlegget har jeg satt sammen en liten kollasj, slik at dere enkelt kan få stilen hjemme hos dere. Det er mange av dere som har spurt om hvor de ulike møblene/stasjet er fra, og jeg håper at dette innlegget kan gi litt office inspo. 

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, om det er noen ting dere lurer på hvor er fra, så svarer jeg dere der ♥

1. Dørstopper HER 2. Notatblokk HER 3. Lysestake HER 4. Hylle HER (50% rabatt) 5. Pute HER 6. Ananas HER 7. Donut poster HER 8. Flamingo poster HER 9. Skrivebord HER 10. Dokumentmappe HER 11. Pomponger HER 12. Stol HER 13. Kaleido brett HER 14. Bilerammer HER

Nå må jeg haste av sted til et møte, så da sees vi senere, fine venner. Måtte denne tirsdagen bli helt strålende!

Klem i fleng ♥

Annonse