Annonse

HOME OFFICE

Heisann hoppsann, skjønninger ♥

Egentlig er overskriften noe villedende, for jeg har vel strengt talt ikke et kontor et annet sted enn her på kjøkkenet, men shitt la gå. 

Agendaen er altså fylt til randen av kontorarbeid, og jeg har så altfor mye å gjøre. Viktigste punket på planen er selvfølgelig advendtskalenderen til dere fine lesere, og jeg tror dere kommer til å bli superstoka på kalendergavene i år.

Men dere? Jeg kjører altså på med en advendtskalender hver søndag i advendt, og ikke én luke hver dag. Jeg har ikke kapasitet til å henge med, og en blogg hvor alle innleggene består av luker med ulike nummer, er faktisk ikke noe inspirerende, og på grensen til nitrist! Så derfor legger jeg heller all energien i enda bedre gaver til dere, så da satser jeg på at dere blir fornøyd allikevel. Hheehhe!


Her er altså min morgen… Kaotisk, men samtidig veldig inspirerene på en eller annen merkelig måte. Enkeltpersonsforetaket mitt skal ferdigstilles, alt av bilag skal sendes til regnskapsfører, og SÅ kan jeg endelig få gang på aksjeselskapet mitt, som straks er oppe og nikker.. Og når jeg er skikkelig i gang med selskapet, DA er det tid for å avsløre verdens beste og største hemmelighet. Wuuuuhuuuuuuu!

Nei nå må jeg slutte å skravle, og heller gå tilbake til oppgavene mine… Skrives senere, fininger!

Klem i fleng ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse