HOME SWEET HOME

Vel… «Sweet home» blir en kraftig overdrivelse. Det var ikke mye som føltes sweet med å være tilbake, ass… Vi har altså kommet oss hjem igjen til cribben vår på Løkka – cribben i iskalde Oslo. Jeg kan nesten ikke tro at vi for bare ett døgn siden tuslet rundt barbent i 29 varmegrader, og vinteren kunne vel i grunn ikke vært mer uønsket enn akkurat nå, haha. Veien utenfor her var jo fortsatt ikke verken brøytet eller strødd – og da jeg gikk ut av taxien for noen timer siden, for så å gå rett på ræv siden det var så glatt, var det nesten nummeret før jeg felte en tåre. Etter cirka 30 timer på reisefot blir man jo litt frynsete i kantene, og nå er jeg så sliten atte hjelp. Men for all del – det er overhodet ikke synd på oss… Det gjør bare bittelitt vondt å være tilbake i kulden.

Smarte som vi var, slo vi av varmekablene før vi dro. Jada… Kjempesmart! Så vi kom jo hjem til like mange minusgrader inne som ute – det var så kaldt her at rosene jeg kjøpte noen dager før vi dro, enda ikke hadde begynt å visne. Palmen, derimot, tok kulden litt dårligere enn rosene. Så da vi låste oss inn her, ble vi møtt av en nitrist og demotivert palme som lå langstrakt på gulvet. God stemning!

Ovnen står på max, jeg har tent stearinlys overalt, og nå sitter vi og koser oss med et glass rødvin og serie på TV, før vi kryper til køys. Akkurat dette er deilig ved å være hjemme igjen – sofakosen og alle de gode seriene vi følger med på, som man ikke kan se i utlandet. Og hva hadde vel ferie betydd, om man var på ferie hele tiden? Nei, dere… Borte bra men hjemme best – men hjemme best om sommeren, he he!

Nyt resten av kvelden, så sees vi igjen i morgen ♥ Nattinatt!