Annonse

HOME SWEET HOME

Hei deilige mennesker ♥

I’m home… Åååå herlighet så deilig det faktisk var å låse seg inn døren her på Løkka etter en hel måned i Spania, og litt ekstra deilig var det siden reisen hjem var i lengste laget. Vi snakker nemlig en mellomlanding i Bergen sent i går kveld, videre til Oslo klokken 7 i dag morges, og klokken 7 er altfor tidlig når man har blitt litt for godt vant til feriemodus. Heheh. Heldigvis ble jeg tatt godt i mot av en superhyggelig resepsjonist på Clarion Bergen Airport. Et fantastisk rom stod klart, og der ventet verdens mykeste seng, noen nydelige omgivelser, en personlig hilsen og litt kvelds-snacks. Herlig!

Bare se på det her da? Her kan man virkelig trives, og må noen av dere en eller annen gang ta en natt et steinkast fra flyplassen, anbefaler jeg Clarion på det varmeste. I tillegg var frokosten helt magisk, og det kan man like. Sjekk gjerne ut enda flere bilder på Clarion’s Facebook-side 

Det ble ikke så mye søvn i natt, så nå tar jeg faktisk noen timer på øyet før jeg skal manne meg opp til å pakke ut av den nesten 30 kilo tunge kofferten min. Å pakke ut er faktisk noe av det kjipeste som finnes, men jeg skal nok finne energien etter litt søvn. 

Talk later, sweethearts ♥

Annonse