Annonse

HOMIÈ DON’T YOU KNOW ME

Alohaa Superstars ♥

Denne fredagen her, ass! Snakk om sommerfeeling, og dagen har gått med til både fotoshoot, en deilig lunsj, og selvfølgelig et par Corona i solsteiken. Herlighet som vi koser oss her i Stavanger, og selvom det er litt halvdødt rundt om kring, er det likevel superskjønt med bypåske! Det er i hvert fall ingen andre steder jeg heller ville vært akkurat nå enn her, og vi nyter påsken til det fulle. 

Tenkte å vise dere resultaten av denne fotosjuuuten, men først vil jeg bare minne dere på at det enda ikke er for sent å delta i Caring for Fabric-konken som dere finner HER. Her kan dere stikke av med både Londontur inkludert lommepenger, en shoppingtur med meg på din favorittbutikk OG et dampstrykejern, så klikk dere inn på linken og join konkurransen før det er for sent. Wuuhuu!

Alright? Dagens outfit!

Veske fra Marc By Marc Jacobs // Skjørt og jakke fra Urban // Topp kjøpt på Hawaii // Sneakers fra Adidas (her) // Solbriller fra Urban Outfitters // Snapback fra Junkyard 

Nå blir det litt avslapping før taconight og hvitvin, og dere skal ikke se bort i fra at det blir en liten tur ut på oss i kveld. Vi har det jo så gøy på dansegulvet, så vi får se hva kvelden bringer. Hehee!

Hva er planen for kvelden, darlings? 

SMASK

Annonse