Annonse

HØST FOR MEG ER…

Høst for meg er strikkegensere, strømpebukse og kakao. Det er chunky, smakfulle supper, nydelige farger, pledd og hyggelig samvær med venner eller famile…

Høst er serier på TV, kino-dates, baking og solnedgang. Det er regn på ruten, mørk sjokolade, sengetøy i flanell, levende lys og rødvin…

Høst er myke skjerf, jazz, date nights og romantikk, men det er også oppladning til jul. Og dere vet jo hvor giret jeg er på julen? Haha, den julestemningen vil ikke avta med det første, skal jeg fortelle dere… Og nå har jeg bestemt meg for å gå i gang allerede i midten av november. Jeg klarer ikke vente lenger!

Høsten er så fin! I hvert fall på østlandet, haha. Er dere lei av bilder på Instagram, og det evige maset om at høsten er så vidunderlig, vakker og fargerik? Unnskyld! Jeg er en av dem som maser, men altså… Når bladene på trærne skifter farge, når det blir cripsy og friskere ut, og når solen i tillegg skinner – nei da blir man bare så himla begeistret. Når jeg ser værmeldingen på TV, blir jeg gjort oppmerksom på hvor heldige vi er her borte. Mens regnet bøtter ned på Vestlandet – og det settes nye nedbørsrekorder, aner vi fred og ingen fare her på denne siden av fjellet. Regn er noe vi ser svært sjelden, og det er så ubeskrivelig deilig å kunne gå ut av døren, uten å måtte kle seg opp i regntøy fra topp til tå.

I går dro jeg inn til Løkka for å gjøre ferdig en jobb med Dennis… Og når vi først var ute i det fine været, tuslet vi like så greit litt rundt i det herlige høstværet med kamera på slep. Jeg har jo nevnt for dere tidligere at Grünerløkka er den best sjarmerende bydelen i Oslo – jeg elsker vibbene, den avslappende stemningen, og alle de orientalske butikkene med et kanonbra utvalg av frukt og grønt.

Livet er i grunn ganske fint, og det er så deilig å kjenne at jeg har kommet meg litt forbi den dårlige perioden jeg hadde tidligere i høst. Den dårlige perioden varte riktignok ganske lenge, men nå føler jeg at det begynner å løsne litt, og at jeg er lykkeligere. Man er selv ansvarlig for egen lykke, og når man ikke har det bra, er det kun opp til en selv å ta tak. Ta tak i det kjipe – det som plager en, og det som gjør at man føler seg dritt, og det har jeg gjort. Jeg er ikke helt i mål, men på skikkelig god vei. Og det føles så innmari godt ♥

Håper søndagen behandler dere bra ♥ Hva er høst for deg, forresten?

Annonse