ET MUST FØR MORGENDAGEN

Annonse: Compeed

Det begynner å bli en god stund siden jeg trasket og sleit meg gjennom Jotunheimen. Det var tidenes vakreste opplevelse, men gud bedre så utslitt jeg var da det hele var over. Dere husker kanskje at vi valgte å droppe et stopp på ruten, og i stedet endte opp med å gå i 12 timer i strekk? Det ble 45.000 skritt med 16 kilo på ryggen, og for en som så vidt klarer å jogge en halvtime på mølla, sier et seg selv at jeg var relativt kake. Dette hadde jeg aldri klart uten to ting:

1. En vanvittig viljestyrke
2. Compeed

Ingenting er verre enn gnagsår. I hvert fall ikke på en tredagers tur i Norges vakre nasjonalpark. Har du først fått gnagsår, kan du bare glemme å fortsette med smilet i behold. Med gnagsår på beina er turen så godt som ødelagt.

Det viktigste vi hadde i sekken var gnagsårplaster, men det smarteste vi gjorde var å feste plasteret på hælene før vi la ut på dette eventyret. Dette fikk vi så mye igjen for! Gnagsår suger i uansett hvilken setting. Enten om det er på trening med nye sko, på dansegulvet når skoene klemmer på steder man ikke er vant til, eller når man skal ta frem det skoparet man bruker sånn ca. én gang i året – nemlig bunadskoene…

Opp med hånden om du gleder deg til årets beste dag! Jeg ser virkelig frem å få på meg det aller fineste jeg har i garderoben , og ikke minst til å se den kjekke mannen min i bunad. Det finnes faktisk ikke noe flottere!

Det blir en litt annerledes 17.mai-feiring på oss i år. Champagnefrokost med vennegjengen blir erstattet med pumping av morsmelk og lunsj med svigers, men jaggu skal det bli fint likevel. Det som derimot ikke blir erstattet med noe annet, er det høyst nødvendige gnagsårplasteret fra Compeed.

Ingen 17.mai uten, sier jeg bare. For selv om Bunadsskoene ser ganske så harmløse ut ved første øyekast, blir de noen små djevler etter noen timer med trasking. Og det skal faktisk ikke mer til for å ødelegge dagen, enn et par vonde føtter.

Gjør deg selv en tjeneste… Utstyr føttene dine med Compeed før du begynner å kjenne at (nasjonal)gnagen melder sin ankomst!! Da er du sikret at det ikke er føttene dine som setter en stopper for 17.mai-moroen. Champagnen, derimot… Men der skal jeg ikke blande meg, hehe…

Hvordan feirer dere i morgen?

Kjærleik i fleng