Annonse

HOT TIPS PÅ LØKKA!

Sommer i Oslo er noe av det beste som finnes, og jeg sitter i skrivende stund ute i hagen vår og blogger for harde livet. Solen gjør det nesten umulig å se skjermen, så om bildene er redigert i noen helt sjuke farger, eller om dere finner skrivefeil, så er det rett og slett fordi jeg ikke ser en dritt, haha.

Jeg hadde et par ting som måtte fikses på Løkka tidligere i dag, og da tok jeg like så greit noen bilder på min vandring som jeg har så lyst til å dele med dere. Grünerløkka er definitivt den beste og mest sjarmerende bydelen i hovedstaden – det har jeg sagt en million ganger, haha, men jeg går aldri lei av å tusle rundt her og bare se på hus, folk, blomster og ting. Og dere? Jeg fikk et hot tips fra en av dere; Plantasjen har søren meg åpnet på Løkka. Altså, HALLO!? Skjønner dere hvor fantastisk dette er for sånne som meg som eeeelsker Plantasjen? Dere finner dette planteparadiset mitt i Markveien, og jeg måtte selvfølgelig ta turen innom…

Åh, sjarmerende, fargerike Løkka – I love you ♥

Har dere forresten sett SKAM-klippet som ble lagt ut i går? Der er søren med superkule, og råeste Chris iført den superkule Fries Tee fra kolleksjonen min. Den har jeg fortsatt noen igjen av, og dere finner den i butikken min her på Løkka. Adr. Thorvald Meyers Gate 85!

Alright, back to mer jobb, og bokskriving. Herregud – nå er jeg snart ferdig ♥

Nyt dagen – digger dere!

Annonse