Annonse

HOT TIPS I SOMMERSOLEN!

//Annonse

De fleste av dere begynner å kjenne meg ganske godt – godt nok til å vite at noe av det verste jeg vet er å ligge stille og sole meg. Jeg liker å få litt glød og brunfarge om sommeren, men når man haaater å ligge i ro ved bassenget eller på stranden, blir det litt vanskelig å oppnå de resultatene man ønsker. Jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har holdt ut mer enn to timer, og da har den eneste årsaken vært at det har skjedd noe rundt meg – at det har vært et pool party, en del friske drinker, og nok action til at timene i solen har rast forbi.

MEN, det er jo ikke hver gang det er poolparty, haha – og det er jeg i grunn ganske glad for. Når Dennis og jeg skal til Spania i sommer, f.eks., kan vi ikke akkurat forvente Las Vegas-stemning i Carre Badia på Costa Del Sol, og da er det én ting som gjelder – god og spennende underholdning rett i øret.

Jeg har hørt så mye bra om Storytel, og har nå valgt å teste det ut selv. Jeg er altfor lite flink til å lese bøker, og dette bunner nok i mangel på tid. Jeg har liksom ikke tid til å sette meg ned med en god bok, men når man kan få en spennende lydbok på øret, kan man jo faktisk kombinere flere ting. Nå kan jeg rydde huset og samtidig lytte til favorittforfatteren, og så tror jeg jaggu at jeg skal klare å holde ut i solen i Spania også, så lenge jeg går for tidenes mest spennende bok. Hjelpes som jeg gleder meg!

Har dere en god bok å anbefale meg? En bok som virkelig fenger, og som man ikke klarer å legge fra seg, før man er ferdig? Alle tips tas imot med en stor takk og slengkyss!

I dag har jeg også en real gladmelding til dere, for alle mine lesere får nemlig teste ut Storytel i hele 30 dager, helt gratis! Det er jo perfekt nå som vi nærmer oss ferie – Storytel kan jo brukes på både hytten eller i syden, for ikke å snakke om togreiser, bilturer og flyturer. Det finnes jo titusenvis av bøker i appen som enkelt lastes ned på telefonen eller nettbrettet, og da kan man enkelt finne noe som passer for hele familien.

Keen på å teste Storytel GRATIS i 30 dager? I så fall klikker du deg inn på storytel.no/styleconnection.

Jeg ligger forøvrig fortsatt her på såffan og slapper av, men prøver nå å manne meg opp til en real ryddeøkt – en ryddeøkt som blir litt lettere med Storytel på øret! Dennis kommer hjem i morgen, og jeg har så lyst til at cribben skal være strøken, sånn at vi ikke trenger å tenke på husarbeid, og bare kan fokusere på hverandre ♥ Jeg savner han ihjel, og gleder meg så vanvittig til å se han igjen. Jeg har faktisk sommerfugler i magen, haha. Åh, måtte mandagen komme fort!

Nyt kvelden, og la boktipsene renne inn, hihi!

Annonse