Annonse

HOTTEST GRANDMA EVAH!!!

My god!

I dag fikk jeg et hot tips av Belinda, som har endret mitt syn på fremtiden så til de grader.. Et hot tips til en helt spesiell instagrambruker som fikk meg til å både smile, le, tenke, og klappe i hendene av begeistring..

Vi snakker om verdens kuleste bestemor – verdens kuleste 86-åring som er så badass og young at heart atte HJELP. Jeg hyller dette kvinnemennesket, som beviser for hele verden at det å være gammel ikke trenger å være en fargeløs og kjedelig affære.

Som gründer, blogger og designer – med en stil som er i overkant fargerik og glad – kjenner jeg at inspirasjonen velter over meg. For det er nemlig slik at man (spesielt i Norge) skal kle seg i en viss stil når man har blitt godt voksen. Man skal liksom være litt mer classy, litt mer fargeløs, og litt mer nedtonet. Man skal for all del ikke kle seg i et psykedelisk tie die print eller en tigt og røff badedrakt når man har blitt bestemor, man skal aller helst være litt anonym og skli inn i mengden med de andre jenvaldrende. Slik er ikke Baddie Winkle.. Baddie gir blanke F i «normalen» og skiller seg så til de grader ut fra resten av dem på hennes alder. 

Jeg elsker det! Hun er er en sann inspirasjon! En inspirasjon til å aldri slutte å designe glade klær til glade kvinner i alle aldre. En inspirasjon til å aldri slutte å blogge uansett hvor gammel, grå og rynkete jeg blir, og en inspirasjon til å gå mot stømmen så lenge jeg måtte ønske det. Nå skal jeg søren meg prøve å komme i kontakt med Baddie og sponse henne i hue og rævva med StyleConnection, haha. Hvor rått hadde ikke det vært, hæ? 

Hadde mormor vært i live fremdeles skulle jeg farget den grå permanenten hennes rosa, og stylet henne i Galaxy leggings som snart kommer inn i shoppen, haha!

Lenge leve galskapen! Lenge leve det å alltid være seg selv! Lenge leve lekenheten og fargerike omgivelser. HURRAA!

Happy weekend, babes. Kle dere i farger og nyt hvert sekund ♥

LOVE YOU ALL!

Annonse