Annonse

HOUR BY HOUR

Hallaien fra Bergen ♥

Hallaien er typisk bergensk.. Jeg liker det!

Mange av dere har etterlyst et time for time-innlegg hvor jeg viser litt fra hva jeg holder på med gjennom en hel dag. I går var planen å dokumentere alt jeg drev på med, men dessverre glemte jeg hele opplegget da jeg kom hjem igjen etter en hektisk dag. Alt som skjedde frem til det får dere se mer av under her.. 

Så.. Her er min fredag i bilder, i hvert fall store deler av den, haha!

KLOKKEN 08.00

Tidlig på morgenkvisten blir jeg omsider ferdig med å sortere alt av accessories som har blitt sendt til meg den siste uken. Guri land så mye fresht.. Jeg har nemlig fått en superflink dame i Tyrkia til å håndlage de fresheste armbånd og fotlenker EVER, og disse kommer for salg om ikke lenge. Bare til å glede seg, for å si det sånn! Etter at alt er ferdig sortert og puttet i bokser ser det slik ut..

KLOKKEN 09.30

Alle esker står klare til å kjøres ut til lageret, og jeg begynner å stappe bilen full av farger og stasj som etterhvert vil komme for salg. HURRA! Å bære alle disse eskene fra andre etasje og ut i bilen er en treningsøkt i seg selv, og når jeg er klar til å kjøre ut til Lundeby som ligger litt over en time utenfor Oslo er jeg så svett og utslitt etter all traskingen opp og ned trappen hjemme, at det er på grensen til litt ekkelt. Jeg føler jeg har hatt en hel treningsøkt siden formen min er så altfor dårlig, og sier dermed til meg selv at jeg ikke trenger å gå tilbake på SATS på i hvert fall to uker. Hahahh! Jeg er rå på å finne unnskyldninger for å IKKE trene! 

KLOKKEN 11.00

I ellevedraget kommer jeg meg ut til lageret og knipser et aldri så lite bilde for å vise hvordan det ser ut. En hel vegg er fylt opp av StyleConnection, og jeg priser meg evig glad for at jeg har flinke folk som tar seg av pakkingen av varer og utsending til kundene mine. Jeg hadde jo aldri hatt tid til å sende ut noe som helst selv, men Kate på lageret er helt rå og gjør sitt ytterste for å få pakkene ut med det samme bestillingen legges inn. HALLELUJA!!!

KLOKKEN 12.00

Etter en liten time på lageret med plassering av nye varer og litt skravling og planlegging, er det på høy tid å svinge innom Shell for å trøkke i seg en pølse og en vaffel. LIVET! Pølse og vaffel, ass.. Jeg kan livnære meg på pølse og vaffel liksom. NAM! Jeg fyller drivstoff på bilen i samme slengen og tar en selfie mens jeg lager en sånn opbilgatorisk sussemunn. På dette tidspunktet ser jeg sånn ut.. 

KLOKKEN 12.15

SEEEEELFIIIIIIIIIEEEEEEE!!

KLOKKEN 13.30

Jeg er tilbake i sentrum for å stikke innom TV2 med en minnebrikke med litt juice til Bloggerne. Det er jo mye som filmes på eget initiativ, og her oppfordrer jeg dere til å komme med ønsker til hva dere vil se mer av. Her kan nemlig dere styre mye av innholdet, og det er noe å rope hurra for. Sant vel? Jeg utveklser noen ord og et par klemmer før jeg går tilbake til bilen som står parkert rettborti gaten. 

KLOKKEN 14.00

På veien til bilen går jeg forbi et hav av roser som jeg selvfølgelig blir nødt å knipse noen bilder av. Blomster og friske farger får alltid plass på bloggen, og havet av roser fikk meg til å smile fra øre til øre. Jeg satt meg i bilen og tok en ny selfie..

KLOKKEN 14.15

SEEEEEELFIIIIIIIIIIEEEEEEEEE!!

KLOKKEN 14.30

Jeg kjørter tilbake til Løkka og innser for alvor at det er blå himmel og sol. Det tok noen timer gitt, og da måtte jeg juble høyt. Jeg tar et bilde av den knallblå himmelen, titter på mennensker som tusler rundt med solbriller på nesen, og tenker at fredager blir hundre ganger bedre når solen skinner. Deretter går jeg på posten. Mitt andre hjem, haha! Jeg er på posten hele tiden, og er nærmest på fornavn med alle de ansatte. LOL!

KLOKKEN 15.00

På posten får jeg sendt av sted noen goodies til de fem første som la igjen et livstegn i kommentarfeltet på Facebooksiden min her forleden, og koser meg gløgg mens jeg stapper fine ting ned i noen konvolutter. Jeg kan dermed stryke ut det viktigste punktet på to do-listen denne dagen, og deretter vende snuten oppover til fotografen som tar bilder av produktene til nettsiden. Her avleverer jeg nye styles og henter det som er ferdig til foto, men glemmer å dokumentere øyeblikket. Men det går fint! Hehe!

KLOKKEN 16.00

Jeg er tilbake i cribben og blir møtt av et evig kaos. Jeg trodde jeg bare hadde mareritt om hvor rotete det var her hjemme, men det var det altså ikke. Da jeg ikke har hatt tid til å sjekke mails blir jeg nødt til å prioritere en stappfull mailboks som jeg blir sittende med til rundt klokken 19, og deretter blir det pizza og smågodt før jeg rundt midnatt går løs på underetasjen. Nå er den strøken, leiligheten er shinet, og da er det alltid litt ekstra koselig å komme tilbake igjen fra reise. Nå får jeg bare håpe at Dennis holder cribben ryddig og fresh mens jeg er borte, noe jeg tror han gjør ettersom alt rotet alltid er mitt. Merkelig det der, haha!

Sånn.. Der var fredagen min gitt! Hektisk, solfylt og fin. 

Nå skal vi hoppe i badekaret før middagsplaner med et vennepar og full 30-års feiring i kveld. SOM vi gleder oss. Nyt resten av lørdagen, vakre venner! Jeg er veldig glad i dere ♥

SMASK

Annonse