Annonse

HOUSE TOUR – CHRISTMAS EDITION

Hei igjen, skjønne venner ♥

Her kommer omsider vår lille house tour – christmas edition, som vi lovet dere i forrige uke. At det er mer julete her hjemme i år enn i fjor er det virkelig ingen tvil om, og det har virkelig hjulpet på julestemningen!

Jeg sørger alltid for å starte dagen med å sette på julemusikk på anlegget nede i stuen, slik at jeg får ekstra mye julestemning når jeg går ned trappen på morgenkvisten, for å hente meg en rykende varm kopp kaffe. Åh – det er faktisk den beste følelsen… I hvert fall når juletreet lyser opp den mørke stuen!

Det ble dessverre ikke tid til noe julemarked i dag, men det er i grunn helt ok. Det er uansett ikke noe kjekt å tusle rundt på marked når man egentlig skulle gjort så mye annet, for da finner man liksom ikke verken ro eller glede ved å gå rundt blant boder og duften av gløgg! Det får heller bli neste år… Det har jeg allerede lovet meg selv, haha.

Nyt denne deilige fredagskvelden – måtte den behandle dere bra ♥

Annonse