HOW TO – BØLGER I HÅRET

God ettermiddag i stuggu, darlings ♥

Er det én ting jeg vet at dere har ønsket dere, så er det en video hvor jeg viser hvordan jeg lager disse bølgene i håret, og omsider kan jeg vise dere en video av hele fremgangsmåten. Det viktigste av alt er et godt redskap og gode produkter, og bølgetangen jeg sverger til går opp til en såpass høy temperatur, at du slipper å sitte i et døgn og bølge. Hele prosessen tar ca. 20 minutter, så da er det faktisk mulig å bli superfresh på håret, selvom man ikke har så altfor mye tid til overs. HURRAMEGRUNDT sier jeg bare, for de redskapene vi brukte på tidlig 2000-tallet sugde balle, og jeg husker enda frustrasjonen over å sitte i en hel evighet uten å få så mye som en krøll i håret. Hahahha!

Da er det bare til å lene seg tilbake og suge til seg tipsene jeg deler med dere her. 

Enjoy!

 Produktene jeg har tatt i bruk i videoen er alle fra Makestyle og dere får 10% avslag i prisen på disse ved å ta i bruk rabattkoden Styleconnection13 ved utsjekk. Dere finner produktene her: Bølgetang, hårspray, tørrshampo, delingsklemmer og varmebeskyttende

Nå stikker Bettyen og jeg ut for å spise middag, så da vil jeg bare ønske dere lykke til med bølging av hår, og i tillegg ønske dere en helt fantastisk mandagskveld. 

LOVE YOU ALL ♥ 

// I samarbeid med Makestyle