Annonse

HOW TO CALIFORNIA – VOL.2

God morgen, darlings ♥

Jeg kan nesten ikke føle fingrene mine etter å ha skrelt poteter til klokken to i natt, men guuuri land så herlig med alt som er gjort. Nå er det bare finjusteringene som står for tur, og deretter å fyre i gang kokeplatene. Hei hvor det går, og hurramegrundt så kjekt vi skal få det i dag. 

Siden jeg har en del ting på agendaen i dag, tenker jeg at jeg like så greit kjører på med andre og siste del av denne California guiden, og i denne omgangen er det San Diego og Las Vegas som står for tur. 

Enjoy!

San Diego! Verdens beste plass, og det er hit du reiser om du ønsker en avslappet og deilig atmosfære.

Sjekk inn på et beach hotell på Pacific Beach, gå barbeint langs stranden mens du nyter utsikten og alle fargene og de sjarmerende små husene langs strandpromenaden, spis den diggeste kebaben EVER akkompagnert med iskald øl på California Kebab & Beer Garden, shop på de herlige surfebutikkene, og ta noen drinker og dans rumpen av deg i flip flops på Open Bar.

Ta turen til San Diego Downtown, nærmere bestemt The Gaslamp Quarter, og svi av noen hundrelapper på Urban Outfitters, samtidig som du ler deg skakk ihjel i fotoboksen i butikken. San Diego tilbyr det aller meste, og skal du være superturist, stikker du til Sea World hvis du finner den slags attraksjoner interessant. Absolutt ikke et must for oss som har vært i en dyrehage eller på et akvarie, tidligere. 

Sjarmerende og herlig destinasjon, kun 2,5 timer med bil fra Los Angeles. Kjører du fra San Diego og oppover, kan jeg anbefale å ta et lite pitstop i Laguna Beach, bare sånn for å ha vært der. Hehe!  

 


Las Vegas… Navnet får dollartegnene til å blinke i øynene dine, og dette er virkelig destinasjonen som gir den beste avslutning på ferien.

Utforsk The Strip, få med deg fontene-showet foran Bellagio, og dra på shopping på Planet Hollywoood eller The Fashion Show Mall, hvor du finner bl.a Top Shop, Forever 21, Urban Outfitters, H&M, Victorias Secret og mange flere festlige butikker. Spis gjerne en nydelig lunsj i Eiffel Tower Restaurant, mens du nyter utsikten over Bellagio, for derette å bli bergtatt av Little Venice på The Venetian.

Sett av masse cash til gambling, sjekk gjerne inn på The Palms som har de nydeligste rommene og den fresheste skybaren med terrasse og utsikt utover The Strip. Dans deg ihjel på Marquee på Cosmopolitan, sug til deg galskapen, kjør til Las Vegas skiltet som ligger i utkanten av byen, og har du god tid, anbefales virkelig en tur til Grand Canyon hvor du kan gå på den verdenskjente Sky Walk. Da du tusler på en bro med plexi gulv som gir deg muligheten til å se rett ned i bunnen (ca.1500m) skal jeg love deg at du kjenner et helsikens sug i magen, og dette er ikke attraksjonen for de med høydeskrekk. 

Dra til Vegas i juni eller september, da dette er månedene med det fineste og herligste været. Juli og august er drepende varmt, og da jeg var der i august for noen år tilbake, var det nesten umulig å gå utenfor døren. Er du der på sommerstid må du ikke gå glipp av de sinnsyke pool partyene!

Opplev den spesielle kjøreturen gjennom ørkenen ved å kjøre fra Los Angeles. Ca. 4-5 timers kjøretur. 

Vegas, ass! Mest fargeike og harry, men samtidig så tacky perfekt ♥

 

Phuu! Nå lengter jeg faktisk litt tilbake, og som nevnt tidligere, anbefaler jeg Cali og Nevada på det aller varmeste. Bestill gjerne hele reisen gjennom et reisebyrå, slik at både bil, fly og enkelte hoteller blir fikset i en fei, men bestill hotell i Vegas på eget initativ for å få de aller beste prisene.

Åh, Jeg MÅ tilbake ved en senere anledning, men før den tid blir det julebord, julaften, nyttårsfeiring og HAWAII!

Nyt dagen så lenge, så skrives vi senere. Må jo vise dere kveldens outfit, og GJETT da!?! Jeg skal søren meg ha på meg kjole! WOW… Hahhah!

Løøøøøv ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse