Annonse

HOW TO DRESS – JULEBORD

Hei igjen, skjønninger ♥

Når dere leser dette, sitter jeg oppe i luften ett eller annet sted, og forhåpentligvis sover jeg som en stein gjennom hele flyturen. Før jeg dro mekket jeg sammen dette innlegget, og her håper jeg at jeg kan komme med noen tips til de av dere som har ønsket noen forslag til hvordan man kan kle seg opp til årets julebord. 

Jeg synes jo at alt er lov, alltid, og her er tre alternativer innen tre forskjellige stiler- Girly, klassisk og rocka. 


Jeg føler meg litt på dypt vann når jeg skal komme med tips omkring en stil jeg ikke føler meg komfortabel i på noen som helst måte, men det er noe over det klassiske som kler stort sett alle, så lenge man går for riktig shape på kjole samt tilbehør som passer stilen din. Skulle jeg kledd meg opp i noe klassisk, måtte det blitt denne superfine kjolen fra Malene Birger, og ved å tilføre noen enkle sorte pumps, enkelt tilbehør i den fargen du måtte ønske, og i tillegg slenge over en lett rocka kåpe, er du klar til å fyke ut døren og stikke rett på julebord. 

Ikke glem leppestift og freshe negler!

1. Studs 2. Sorte klassiske pumps 3. Gullarmbånd 4. Sort kjole 5. Kåpe med skinndetaljer 6. Gullklutch
Når det kommer til den litt mer rocka stylingen, føler jeg meg litt mer på hjemmebane, og dette er alternativet jeg kommer til å gå for på jentenes julebord. Vanligvis slenger jeg på meg skjørt og en slækk topp fremfor kjole, men denne rocka varianten i denim synes jeg er superkul. Denne ville jeg kombinert med masse accessories i form av smykker, armbånd, ringer og selvfølgelig noen kule boots. En sort clutch i skinn blir perfekt til dette antrekket, en litt boxy og røff råpe setter prikken over i-en, og her må du for guds skyld IKKE glemme knallfarger på lepper og negler. 

1. The perfect coat 2. Sort skinnklutch 3. Kraftig smykke 4. Denimkjole 5. Røffe armbånd 6. Boots med sølvdetaljer 7. Sølvringer


Til den litt mer drømmende, romantiske og girly jenten, synes jeg denne nydelige kjolen vil være perfekt uten å bli for sukkersøt. Ved å tilføre noe leopard blir den totale looken akkurat passe edgy, og tilbehør i rose gold gjør antrekket komplett. En ullkåpe i beige med leo detaljer holder deg varm og samtidig fresh på vei til festen, drikk masse musserende rosé, lag noen store fine krøller, og voilá… Festklar, feminin og superhot på 1-2-3.

1. Veske med leopard detaljer 2. Den søte lille sorte 3. Oval Bracelet 4. Hege Bracelet 5. Sandi Bracelet 6. Heels 7. Lang kåpe

Og DER, fikk jeg lyst til å gå på julebord iført et splitter nytt antrekk… Klarer nok ikke å holde meg unna litt nettshopping når jeg kommer hjem, og forhåpentligvis kunne dette innlegget være til både inspirasjon og hjelp når vi nå nærmer oss julebordbonanza. Hurraaaa for julebord! Ikke lenge igjen nå. 

Nyt dagen, beauties. Snart hjemme! ♥

Annonse