Annonse

HOW TO: PRETTY NAILS

God morgen fininger!

Eller kanskje det er rettere å si god formiddag? Gårsdagen var jo som alle andre lørdager, ganske crazy! Jeg lot kameraet ligge igjen hjemme og det tror jeg egentlig vi alle skal takke de høye guder for.
I dag tillot vi oss selv å sove litt ut, og nå sitter vi her på kjøkkenet med en sen frokost og 4 kopper kaffe og gjør oss klar for en slækk søndag på løkka.

Men, før vi stikker, tenkte jeg å tipse dere litt om negler. Dere stiller stadig vekk spørsmål ang neglene mine, så jeg tenkte at det på sin plass å skrive et utfyllende innlegg om nettopp dette. Er ikke det hyggelig? Dere vet jo at jeg elsker neglelakk, og siden OPI er LIVET, så sverger jeg kun til disse produktene. Jeg har prøvd mye rart av lakker og produkter opp gjennom livet, men vender alltid tilbake til OPI grunnet kvalitet og holdbarhet. Men – det som de fleste ikke forstår, er at det ligger mer bak fine negler enn kun en bra lakk. Man kan ikke smelle på litt lakk på en skitten og upolert negl og forvente at det både skal se fint ut, og vare en uke. På lik linje med sminke. Du vasker og forbereder gjerne ansiktet før du legger foundation, sant? Slik er det med negler også, så her får dere min fremgangsmåte for å få fine negler.

1. Fjern lakken
2. VASK HENDENE – dette er noe svært få gjør, men du må jo få bort restene av lakkfjerner før du påfører lakk!
3. Fil neglene dine. Har du naturlige negler, bør du bruke glass eller krystallfil
4. Påfør base coat. Dette av 2 grunner: 1) lakken holder lengre og legger seg gjevnere, og 2) du unngår å få gule negler som man automatisk får dersom man bruker mye farger
5. Lakk lakk lakk med din favorittfarge! Min favoritt for tiden er OPI sin «Strawberry Margarita». Og dere? Ikke lakk neglene langt inni tjukkeste neglbåndet. Lakken skal legges kun på neglen, 1 mm fra neglbåndet. Og husk, 2 tynne lag sitter bedre enn 1 tjukt
6. Top coat! For ekstra holdbarhet, og ekstra shine.
7. Cuticle Oil To Go! VERDENS BESTE neglbåndsolje. Den er perfekt fordi den seriøst gjør de tørreste og styggeste neglbåndene vakre på få dager, og fordi den er genial å ha med seg i vesken slik at du kan smøre deg på farten. Disse krukkene med neglbåndsolje man kan ha er jo umulig å for eksempel smøre seg med på buss/trikk/bil, det har jeg nemlig prøvd, blir jo bare søl
8. High Intensity Hand Cream. Noe av det styggeste som finnes, er faktisk tørre hender og tørre neglbånd. Så smør hendene deres med kvalitetsprodukter! Ikke bare får du myke deilige hender, men du unngår å få så alt for gamle hender så alt for fort. Forebyggende vet dere, må tenke litt sånn og. Hehe.

Og dere? Synes dere det er vanskelig å legge lakken kun på neglen uten å dulte borti både neglebånd og fingertupper? Da mååå jeg bare anbefale OPI sin Correct & Clean Up pen, som rett og slett fungerer som en tusj, som inneholder neglelakksfjerner. Så etter du har lakket og sølt og herjet, så kan du bare tusje rundt kantene og voila! Perfect nails!

Her er da altså mine must have produkter fra OPI, og ikke glem at OPI er…. LIVET! Anbefaler å følge de på Facebook for tips og triks også, dere finner de HER. De har også en deilig Instagram som dere burde følge, dere finner de på @opinorge. OPI sine produkter finner dere overalt, blant annet på Cubus, Skin Tonic, Blush.no, Makestyle.no, Blivakker.no, Coverbrands.no, you name it.

Var dette hjelpsomt for dere? Fikk jeg besvart alle spørsmålene deres? Håper det… hvis ikke er det bare å spørre i vei så kanskje jeg kunne laget en videoblogg? Videoblogg er jo LIVET! 

Ålright dere deilige skapninger, nå ble jeg så giret på negler at jeg ser at jeg må hive meg rundt og lakke lakke lakke litt før vi tusler ut døren her. Man føler seg så mye freshere med velstelte negler! Ha en deilig dag så snakkes vi senere. 

Kyss!

 

 

Annonse