HOW TO STYLE – 3 FANTASTISKE KJOLER

God morgen skjønne lesere. 

Jeg brukte kvelden i går til å spise et halvt kilo reker helt alene, drikke et par glass vin og finne frem tre herlige kjoler, fremfor det som egentlig var planen… Rydde! Det er noe med det at tiden flyr litt ekstra fort når man surfer på nettet, og i går var jeg på jakt etter en kjole til jentenes julebord og en kjole jeg kan bruke på selve julaften. Jeg har allerede funnet ut hvordan jeg vil style de tre favorittene jeg fant, og tenkte jeg skulle dele dette med dere. Jeg får jo også mange henvendelser fra fine lesere som ønsker seg flere stylingtips, og jeg håper dette kan være til inspirasjon og hjelp.

 

Disse tre kjolene er mer enn velkommen inn i min garderobe, og når prisen ligger på godt under tusenlappen per kjole, skal dere ikke se bortifra at jeg klikker dem alle sammen hjem.

1. HER 2. HER og 3. HER, og slik kunne jeg tenke meg å style dem…


Denne grå kjolen til under 500 lappen, er blitt en av favorittene som troner høyt oppe på ønskelisten. Kjolen passer perfekt til en litt oversized ullkåpe, gjerne i burgunder som denne (HER), og i kombinasjon med røffe, glitrende Jeffrey´s (HER). Til en så enkel kjole og freshe heels blir looken rå ved å tilføre disse matte sorte smykkene. Kjede (HER) og armbånd (HER). Love it!

På julaften skal jeg pynte meg litt ekstra, og denne kjolen i kombinasjon med kobber, glitter og en kul jakke blir perfekt. I tillegg er dette dagen hvor man skal spise ekstra mye, og da er det deilig å ha på seg noe med litt vidde, som samtidig ser pent ut. De superkule wedgesene (HER) blir perfekt til anledningen, og spikes på både armbånd (HER) og smykke (HER) gjør resultatet passe rocka. Den lekre jakken (HER) blir prikken over i-en med de lekre detaljene langs kantene. 

Selvom man skal på en fest, er man absolutt ikke nødt til å ta på seg de høye hælene, og noen lave kule boots som disse (HER) funker som pokker til en slækk kjole. Slenger man på seg bikerjakken som denne (HER) og røft tilbehør som armbånd (HER) og en langt, enkelt smykke (HER) er man klar for en kveld med jentene. 

Nå fikk jeg lyst på alt, så det skal bli spennende å se om det blir noe nytt i garderoben i løpet av nærmeste fremtid. Hehe… Sånn, dagens første blogginnlegg unnagjort, og nå, NÅ går jeg faktisk igang med husarbeid! NÅÅÅÅ! 

Ha en herlig lørdag så lenge, så skrives vi når jeg har en skinnende ren og ryddig leilighet.