Annonse

HOW TO STYLE – 3 FANTASTISKE SKJØRT

Hei igjen fininger. 

Har dere festantrekkene klare til denne festlige sesongen? Jeg begynner å komme sakte men sikkert i mål, men det er egentlig sjelden stor krise når jeg skal kle meg opp til fest. Grunnen til dette er rett og slett fordi garderoben inneholder noen supre basic topper som passer til det meste, og står jeg foran speiliet og ikke aner hva jeg skal ta på meg, går jeg for sort skjørt, en slækk t-shirt og masse accessories. Dette er alltid en sikker vinner, og noe jeg føler meg vel i. 

Jeg får aldri nok skjørt, og nå er det på tide å tilføre garderoben skjørtene som er litt mer egnet til fest. Sånn som disse favorittene her…

 

1. HER 2. HER 3. HER Slik kommer jeg til å style dem. Med et hint av neon gul selvfølgelig… Hehe

 

Et glitrende skjørt som dette (HER) blir en slager til sene lørdagskvelder, og for å tone det hele ned ville jeg her valgt en basic t-shirt som denne (HER). Et langt smykke (HER) sorte armbånd (HER) blir det perfekte tilbehøret, og det gule armbåndet (HER) setter prikken over i-en. En enkel og rocka clutch (HER) blir perfekt som oppbevaring til det aller viktigste, og for å toppe hele antrekket, blir noen glitrende wedges (HER) midt i blinken.

Til dette sorte, enkle skjørtet (HER) blir en neon gul topp (HER) midt i blinken. Rett og slett for å sette litt farge på tilværelsen, som jeg er veldig fan av. Til en basic t-shirt, blir dette store flotte smykke (HER) perfekt, og for å hente opp gråtonene i smykket og det gule i toppen, blir disse superfreshe hælene (HER) helt rå. Da smykket og gjør mye ut av seg, vil et enkelt armbånd (HER) og clutchen (HER) fra forslag #1 være tipp topp. 


Kjører man på med paljetter på underdelen, er en basic t-shirt (HER) perfekt i kombinasjon med lange smykker (HER), røffe armbånd (HER), en neon gul clutch (HER) og skyhøye, rocka Jeffrey`s (HER). Jeg har allerede kjøpt inn hælene og skjørtet, og skal uansett handle inn det resterende. Digger dette antrekket, som jeg sikkert kommer til å bli sett i både to og tre ganger utover desember. Det er ikke sunt for meg å sitte å lage slike collager, skjønner dere… Bestiller jo nesten alt jeg finner, og det liker IKKE lommeboken. Heheh. Men men… Sånn får det bli rundt juletider. 

Har dere noen kjekke planer for kvelden da, skjønninger? 

Annonse