Annonse

HOW TO STYLE: DENIMVEST – PART.2

Da var det på tide med tips til hvordan man kan style denimvesten på fest. Som jeg nevnte tidligere, og som alle sikkert har fått med seg, elsker jeg denimvesten, og mener den passer i de fleste anledninger. Skal du på party gir vesten et pyntet antrekk et litt mer rocka og laidback uttrykk, og perfekt i kombinasjon med fargerikt accessories. Bruk gjerne et skjørt for å få den rette party feelingen og gå for sko etter stedet du skal på. Jeg går som regel for Converse, rett og slett fordi jeg elsker å danse og liker de litt mer «avslappete» utestedene. Jeffrey`s er en soleklar nummer to favoritt når det kommer til sko, og passer også perfekt til denimvesten…

1. Denimvest Herfra 2. Smykke Herfra 3. Oversized tee Herfra 4. Jeffrey Spike Herfra 5. Armbånd fra Ettika 6. Skjørt Herfra.   

 

Hmmm… Tror jaggu det blir denimvest på meg i kveld jeg… Hehe! Nyt kvelden, verdens beste lesere. Aldri glem at dere betyr masse for meg! 

Annonse