HOW TO STYLE: DENIMVEST

Jeg har fått flere spørsmål fra dere herlige lesere, om jeg ikke kan komme med noen tips til hvordan man kan style denimvesten. Det er klart jeg kan gjøre nettopp dette! Som de fleste sikkert har forstått, så er jeg en evig tilhenger av denne denimvesten, og tar den i bruk både titt og ofte. Jeg vil gi dere flere tips til forskjellige anledninger, og begynner med dette som passer perfekt til hverdags. Denimvesten kan brukes når det blir litt kjøligere ute, ved å bruke en hoodie under den, som også gir et kult uttrykk. Converse er alltid en sikker vinner, og passer også perfekt. Bruk accessories for en mer jentete look, og gjerne noe med litt knæsje farger. American print/clours er alltid rått til denim generelt, så bytt gjerne også ut den hvite basic toppen med topp med stars & stripes. I morgen kommer tips til hvordan vesten kan brukes på party. 

1. Slækk topp Herfra 2. Solbriller  Herfra  3. Shorts Tisvarende lysere variant Herfra 4. Smykke Herfra 5. Jeansvest fra Gina Tricot  6. Sweat Herfra  7. Converse Herfra

 

Nå skal jeg pakke ut etter helgen og prøve å få vasket litt klær. Alltid like gøy! Hehe…

 

Ha en herlig ettermiddag, søtiser ♥