HOW TO STYLE – SKINNBUKSE TIL HVERDAGS OG TIL FEST

Skinnbuksen går stadig inn og ut av trendbildet, men all over, er skinnbuksen en superfresh bukse som alltid vil være hot. Jeg synes ihvertfall at skinnbuksen eller PU-buksen som denne ser dødskult ut, og passer like bra til hverdags som til fest. Nedenunder ser dere hvordan jeg ville stylet den…  

Jeg synes definitivt at Converse som disse, er de kuleste skoene man kan bruke til en skinnbukse. Rett og slett for å tone det hele litt ned. En deilig oversized strikk som denne blir perfekt, og uttrykket blir passe laid back ved å bruke en denimjakke som denne over. Jeg ville kombinert det hele med denne kule vesken, et stort skjerf som dette, tidenes kuleste gitar-smykke som dette fra 2 ND DAY, og dette armbåndet fra Friis. 

 

Jeg er jo som mange andre, glad i sorte klær, og er skinnbuksen sort som denne, synes jeg det er kult å kombinere denne med en topp i samme farge, men i en annen kvalitet. Som denne fra 2ND DAY. Kombiner det hele med noen skyhøye hæler som disse, rocka accessories som dette armbåndet og dette smykket, sleng over en varm kåpe somm denne, finn frem glitter-clutchen, og du er klar til fest. 

Pokker heller, nå fikk jeg igjen lyst på alt, og selvfølgelig ble noen nye styles klikket hjem. Ojsann… Jaja… Det er jo jul, og da er det lov til å være sin egen lille julenisse. Heheh! 

Dinner & Wine next ♥