HOW TO STYLE – THE SNAPBACK

Jeg er i snapback-modus, som dere sikkert har lagt merke til, og nå sitter jeg bare å fantasterer om hvordan jeg vil style denne råkule capsen, når våren melder sin ankomst. Til hverdags blir den perfekt girly med rosa jeans, en mønstret sweat, en oversized vintage denimjakke, Converse og noen kule accessories. Casual, komfy og superkult. 

1. Rosa jeans HER 2. Denimjakke HER 3. Armbånd HER 4. Converse HER 5. Smykke HER  6. Leopard mønstret sweat HER, og snapback fra Junkyard HER.

Skal du være litt mer stæsja og klar for en fredagspils, er det absolutt ikke dumt å kombinere noen heels til snapbacken, som disse fra Jeffrey, som jeg digger mer enn alt. Kombiner det hele til en skinny jeans, en slækk t-shirt og en megakul oversized jakke med fargerikt print som denne fra Chicy. Ved å tilføre kule armbånd og kanskje noen store krøller i håret, blir resultatet rett og slett bare helt rått og perfekt når man skal være litt mer posh. 

1. Jakke HER 2. Armbånd fra Ettika HER 3. Jeffrey’s HER 4. Skinny jeans HER 5. Snapback HER og 6. T-shirt fra Vila HER

Nå skal jeg lage middag, og vi snakker lapskaus fra Fjordland. Lite oppfinnsomt, lite krevende, lite spennende, men herlighet så godt. Jeg eeelsker lapskaus! 

Ha en herlig onsdag så lenge ♥