Annonse

HØY PÅ LIVET!

//Lokal tid: 01.06

Herregud for en dag!

Denne dagen har rett og slett bare vært helt sjuk, og vi har sett og opplevd og hørt så mye spennende, at jeg nå er helt høy på livet, haha. Klokken har bikket ett på natten, og jeg fatter ikke hvordan jeg fremdeles klarer å holde øynene åpen… Det må vel være alle inntrykkene, og rushet man får i kroppen av å være på et slikt eventyr som dette.

Før jeg går i gang med historiefortelling og stemningsbilder, er det på tide med en liten outfitpost. Jeg har jo lovet å bli flinkere, og i dag klinket vi til med ei litta shoot utenfor motellet i Shamrock.

IMG_0034

IMG_0066

IMG_0048

IMG_0059

IMG_0051

IMG_0052

IMG_0062

IMG_0035

IMG_0056

IMG_0054

IMG_0026

Topp, denimshorts og denimskjorte er Vintage // Converse på beina // Solbriller fra Urban Outfitters

Jeg får vel krype til køys og lade batteriene til morgendagen. Vi har så mye vi skal se og gjøre, så da gjelder det å være opplagt!

Hva står på planen i dag, vakre venner?

Annonse