Annonse

HØY PULS OG HØYE SKULDRE

Baby i seng, mamma like i nærheten, og rødvin i glasset. Denne dagen her, ass. Phew! Jon ble hjerteoperert i dag morges, og ligger nå på intensiv- og oppvåkningsavdelingen. Operasjonen var heldigvis vellykket, så nå kan vi omsider puste lettet ut, men stemningen har med andre ord vært ekstra anspent i dag… Hallo, høy puls og høye skuldre.

Det er ikke bare-bare når klippen i familien skal gjennom en såpass omfattende operasjon som dette, og det er vondt å se hvor preget mamma blir av det hele. Hun er jo syk og avhengig av hjelp, og da blir en slik situasjon naturligvis ekstra tøft for henne. Falk og jeg har flyttet ut hit for et par uker når Jon er på sykehus, så nå krysser vi alt vi har for at den fine mannen som betyr så mye for oss, blir like god som ny.

Dette betyr at vi ikke flytter inn i det nye huset før Jon har kommet seg på beina igjen, men vi planlegger likevel et par turer til vårt nye hjem, for å få på plass et par ting, og ikke minst bare la det synke inn at dette huset faktisk er vårt. Her skal vi skape mange flotte minner, og jeg gleder meg så enormt mye til å komme på plass.

I morgen har vi faktisk et møte i Mjøndalen, så da må vi selvsagt innom for å klemme litt på veggene. Kanskje vi til og med møter på noen av våre nye naboer? Nå blir det jo ekstra viktig med godt naboskap, med tanke på mini som etterhvert skal få seg noen fine venner her. Det er jo ikke lenge til mitt lille favorittmenneske fyller 1 år, og det betyr jo også at barnehagestart er like rundt hjørnet. Gud bedre… Han som var et lite spedbarn for bare 2 sekunder siden? Barnehage allerede? What!? Jeg skjønner det bare ikke. Og apropos barnehage… Det er jo også noe vi må ta tak i. Vi må søke innen 16. mars, så nå gjelder det å sjekke ut hvilke barnehager Drammen har å by på. Kanskje noen av dere har noen tips og erfaringer? Del gjerne her i kommentarfeltet, eller i en privat melding på Instagram. Alle tips tas imot med stor takk og slengkyss!

Jeg kjenner at jeg er litt sliten i hodet i dag… Når det stormer som verst blir man jo som regel litt kokt under topplokket, og da er det vanskelig å legge alt kaos til side og fokusere på dem hjemme, som i dag betyr mamma og Falk. Heldigvis har de to det så innmari fint sammen, og mormors fang og en pekebok er den perfekte aktivitet, når mamma sitter opptatt med journalister og et kommentarfelt som brenner. I morgen blir en bedre dag…

God klem herfra, med ønske om en deilig kveld ♥

Annonse